banner249

Sağlık-Sen üyelerine lisans imkanı

sağlık-sen denizli Åžubesi’nde düzenlenen basın toplantısına Åžube başkanı kemal Çırak ve istanbul beykent Üniversitesi öğretim görevlisi prof. dr. fikret gezgin katıldı. sağlık hizmetlerinin kaliteli d

Sağlık-Sen üyelerine lisans imkanı
banner240
Sağlık-Sen Denizli Şubesi’nde düzenlenen basın toplantısına Şube Başkanı Kemal Çırak ve İstanbul Beykent Üniversitesi öğretim görevlisi Prof. Dr. Fikret Gezgin katıldı. Sağlık hizmetlerinin kaliteli duruma gelmesi için İstanbul Beykent Üniversitesi ile yaptıkları işbirliğiyle sağlık çalışanlarına, lisans, ön lisans ve yüksek lisans eğitimi verileceğini söyledi. Genel Merkezin yüksek lisans tanıma hakkı verdiğini hatırlatan Çırak, İstanbul Beykent Üniversitesi’nin Sağlık-Sen’e üye olan sağlık çalışanlarına lisans eğitimi vereceğini söyledi.

İstanbul Beykent Üniversitesi Öğretim Görevlisi Fikret Gezgin de, çağın artık diploma dönemi olduğunu, özellikle sağlık sektöründe büyük önem arz ettiğini söyledi. Denizli’de yoğun ilginin kendilerini mutlu ettiğini belirten Gezgin, “Her şey YÖK mevzuatına göre şu anda ilerliyor. Başvuruda bulunan sağlık çalışanları için fiyat indirimine ve taksitlendirmeye gittik. Haftada 10 ders ve 3’er saat olarak verilecek. Kayıtlar iki gün daha devam edecek” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER