banner249

Müdürlük sınavını sendika yaptı

denizli’de müdür yardımcılığı, müdür başyardımcılığı ve müdürlük sınavlarını eğitim bir-sen denizli Åžubesi yaptı. sınav için özel kitap dağıttıklarını ve kurs düzenlediklerini ve bu deneme sınavlarıyl

Müdürlük sınavını sendika yaptı
banner240
Denizli’de müdür yardımcılığı, müdür başyardımcılığı ve müdürlük sınavlarını Eğitim Bir-Sen Denizli Şubesi yaptı. Sınav için özel kitap dağıttıklarını ve kurs düzenlediklerini ve bu deneme sınavlarıyla üyelerinin başarılı olabilmesi için her türlü imkânı seferber ettiklerini belirten Şube Başkanı Ahmet Sert, tüm bu hazırlıkların neticesinden üyelerinin başarılı olacaklarına inandıklarını belirtti.
Sınava katılacak üyeler için İzmir ve Antalya’ya araba kaldıracaklarını, konaklamak isteyen üyeler için gerekli kurumlarla anlaşmaların sağlandığını talep eden üyelere konaklama imkânının da sunulduğunu dile getirdi. Sert, şöyle konuştu, “Biz sendika olarak mesleki gelişim ve yeterlilik alanında hizmet içi eğitim dairesi gibi planlama ve çalışmalar yapıyoruz ve bu hizmetleri ise sadece kendi üyelerimize yönelikte yapmıyoruz. Üyelerimizin her türlü sorunlarına karşı duyarlı olduğumuz kadar ilimizdeki tüm eğitimciler için de hizmet sendikacılığının gereği olan çalışmaları yapmaya gayret gösteriyoruz. Bunu yaptığımız bu sınavlara hazırlık çalışmalarıyla da gösterdik. Sendikamız üyesi olsun olmasın tüm öğretmenlere kapımız her zaman açıktır.”


Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER