banner249

MUTFAĞIN SANAYİSİ ARTIK DENİZLİ’DE

hürriyet caddesi’ndeki inoksan yetkili satıcı bayi açılış törenine denizli belediye başkanı osman zolan, inoksan yönetim kurulu başkanı vehbi varlık, bayi ortaklarından muammer kulu ve ali ihsan keski

MUTFAĞIN SANAYİSİ ARTIK DENİZLİ’DE
banner240
Hürriyet Caddesi’ndeki İNOKSAN Yetkili Satıcı Bayi açılış törenine Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, İNOKSAN Yönetim Kurulu Başkanı Vehbi Varlık, Bayi ortaklarından Muammer Kulu ve Ali İhsan Keskin katıldı. Açılış öncesi kurban kestiren firma yöneticileri, açılışı okunan dualarla gerçekleştirdi.
İNOKSAN Yönetim Kurulu Başkanı Vehbi Varlık, mutfak sanayisinin önde gelen firmaları arasında yer alan İNOKSAN’ın Denizli gibi önemli sanayi kentlerinde yer almasının çok önemli olduğuna dikkat çekerek, yetkili satış bayisinin tüm Denizlilere hayırlı olmasını diledi. Vehbi Varlık, Pişirici cihazlar ve ekipmanları, bulaşık yıkama makinesi ve ekipmanları, tezgahlar, servis hatları, açık büfe ve servis hatları, hazırlama makineleri, arabalar, davlumbazlar, yer ızgaraları, yağ tutucular, depolama ve istifleme üniteleri, soğutucular, gemi mutfağı, ithal ürünler, çamaşırhane ekipmanları ve temizlik ürünleri gibi yaklaşık 10 bine yakın ürün çeşitleriyle tüm müşterilerinin ve önem veren işletmelerin tercihi haline geldiklerini söyledi.  

Belediye Başkanı Osman Zolan da, böyle önemli bir markanın Denizli sanayisi ve halkının hizmetine sunulmasının Denizli için şans olduğunu belirterek, yetkili satış bayisinin tüm Denizlilere hayırlı olmasını diledi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER