banner249

Gelişim Dershaneleri’nden büyük gelişme

denizli kavram dershanesi adını denizli gelişim dershanesi olarak değiştirdi. denizli gazeteciler cemiyeti’nde öğretmen kadrosuyla beraber basın toplantısı düzenleyen denizli gelişim dershaneleri kuru

Gelişim Dershaneleri’nden büyük gelişme
banner240
Denizli Kavram Dershanesi adını Denizli Gelişim Dershanesi olarak değiştirdi. Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nde öğretmen kadrosuyla beraber basın toplantısı düzenleyen Denizli Gelişim Dershaneleri Kurucu Müdürü Mehmet Hayit, 7 yıldır Kavram Dershanesi’nde yakaladıkları eğitimdeki başarıyı bundan böyle Denizli Gelişim Dershaneleri’nde sürdüreceklerini söyledi.
Büyük emek ve özveriyle Denizli’deki dershane sektörünün lider kurumlarından biri haline geldiklerinin belirten Kurucu Müdür Mehmet Hayit, tüm kayıtların dolduğunu ve Denizli halkının verdiği güvenden dolayı mutlu olduklarını ifade etti.

Kuruldukları ilk yıldan beri hem SBS’de hem LYS’de birinciler çıkardıklarını hatırlatan Hayit, “Nitelikli okulları kazanan öğrencilerimizin oranı ise tüm kamuoyunun taktirine şayandır. Başbakan Erdoğan;ın açıkladığı Fatih Projesi (Fırsatları Artırma Teknolojiyi İyileştirme Hareketi) okullarımızı etkileyeceği kadar eğitim teknolojileri ve eğitim materyalleri açısından dershanecilik sektörünü de derinden etkileyecektir. Önümüzdeki yıllarda dershanecilik yepyeni bir şekle girecektir. Gelecek yıl kitaplar yerine tablet vereceğiz. Öğrenciler teknolojinin sağladığı tüm imkanlardan faydalanacak. Bu duruma hazırlıklı olan kurumlar ayakta kalabilecektir. Bizim bu duruma şimdiden hazırlanmamız gerektiğine inanıyoruz. Bu öngörü doğrultusunda bize gerekli teknik desteği verebileceğine inandığımız Gelişim Dershaneler gurubuyla beraber hareket etme kararı aldık. Kadromuz, binamız, sistemimiz, heyecanımız, şevkimiz, tek gıdası başarı olan anlayışımız aynı kalarak bundan sonra dershanemizin ismini de Gelişim Dershaneleri olarak değiştirdik” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER