banner249

Huzurun adresini inşa edecek

yönetim kurulu başkanı selami urhan, bir ailenin tüm ihtiyaçlarını karşılamak üzere tasarlanan flora park residences'in modern ve klasik mimarının uyumunun beş yıldızlı bir konfor sağladığı söyle

Huzurun adresini inşa edecek
banner240
Yönetim Kurulu Başkanı Selami Urhan, bir ailenin tüm ihtiyaçlarını karşılamak üzere tasarlanan Flora Park Residences;in modern ve klasik mimarının uyumunun beş yıldızlı bir konfor sağladığı söyledi. Urhan Gayrimenkul Yatırım tarafından geliştirilen Flora Park Residences, özgün mimarisiyle iç ve dış mekânı bir bütün haline getiriyor. Peyzajı da mimarinin önemli bir parçası olarak değerlendiren proje, modern ile klasiğin uyumuyla şekillenmiş 5 bloktan oluşuyor. Güneş ışığından maksimum faydalanma sağlayan ve yerleşim planı ile ferahlık duygusunu arttıran Flora Park Residences 12 bin metrekare;lik toplam arazinin yüzde 80;ini sosyal yaşam ve yeşil alana ayırıyor.

Otopark kullanımının tamamının yeraltına alan projede kapalı otoparktan katlara doğrudan ulaşım imkânı sağlanıyor. Flora Park Residence;de kuaför salonundan Türk hamamına jimnastik salonundan masaj odalarına kadar birçok sosyal yaşam alanı bulunuyor. Urhan Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Selami Urhan,  bir ailenin tüm ihtiyaçlarını karşılamak üzere Flora Park Residence;yi tasarladıklarını kaydetti. Urhan, "Burada her anınızı unutulmaz bir tatil anısına çevirecek sosyal yaşam olanaklarıyla güvenli ve huzurlu bir yaşam sizleri bekliyor. Davetimize katılan herkese minnettarız" diye konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER