banner249

Horoz umut verdi

denizlispor, geçen hafta istanbul güngörenspor galibiyetiyle başladığı çıkışını, deplasmanda giresunspor'u farklı mağlup ederek sürdürdü. bank asya 1. lig'de sezona göztepe galibiyetiyle baş

Horoz umut verdi
banner240
Denizlispor, geçen hafta İstanbul Güngörenspor galibiyetiyle başladığı çıkışını, deplasmanda Giresunspor;u farklı mağlup ederek sürdürdü. Bank Asya 1. Lig;de sezona Göztepe galibiyetiyle başlamadıktan sonra 10 hafta boyunca kazanamayan ve düşme hattına gerileyen Denizlispor, son 2 haftayı 6 puanla kapatarak rahat bir nefes aldı. Geçen hafta kendi evinde İstanbul Güngörenspor;u 3 golle geçen Yeşil siyahlılar, 13. haftada yine düşmeme mücadelesi veren Giresunspor;u Huzeyfe;nin iki penaltısı ve Ekrem;in attığı gollerle 3-0 yenerek 15. sıraya yükseldi. Ligde gol atma sıkıntısı yaşayan Horozlar, son 2 haftada rakip fileleri 6 kez havalandırarak gol yollarındaki sıkıntısını da gidermeye başladı. Evren;in sakatlığı, Yakup;un da formsuzluğu sebebiyle 2 haftadır kaleyi koruyan kaleci İsmail Şahmallı, 2 maçta bir gol yiyerek bundan sonraki haftalar için umut verirken, ilk 11 haftada topladığı 6 puanı, son iki haftada 12;ye çıkaran Denizlispor;da üst üste alınan galibiyetler moralleri yerine getirdi.

Denizlispor Teknik Direktörü Osman Özköylü, Giresunspor maçında alınan galibiyetin kendilerini sevindirdiğini söyledi. Giresunspor maçında hakemin iyi bir maç yönettiğini söyleyen Özköylü, "Ligin alt sıralarında bulunan iki takım için de zor bir maçtı. Her iki takım da kazanmak için sahaya çıktı. Hafta içinde oynanan maçlar sebebiyle iki takımda da yorgunluk vardı. Ayağa paslar ve oyun disiplininden kopmadan oynadığımız maçı kazanmasını bildik. Denizlispor kaliteli oyunculardan kurulu bir takım. İyi mücadele ettik ve kazandık" dedi.

Giresunspor maçında attığı 2 penaltı golüyle galibiyette önemli rolü bulunan Huzeyfe maçtan sonra eşinin rahatsızlanması sebebiyle Denizli;ye dönmeyerek Almanya;ya gitti.



Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER