banner249

Büyük ders aldık

erkekler bölgesel ligi 1. grupta mücadele eden denizli belediyespor deplasmanda muğla ormanspor’a 64-48 mağlup oldu. ligin 3. haftasında deplasmanda lider muğla ormanspor ile karşılaşan denizli beledi

Büyük ders aldık
banner240
Erkekler Bölgesel Ligi 1. Grupta mücadele eden Denizli Belediyespor deplasmanda Muğla Ormanspor’a 64-48 mağlup oldu. Ligin 3. haftasında deplasmanda lider Muğla Ormanspor ile karşılaşan Denizli Belediyespor, 3. periyotun ortalarına kadar galip sürdürdüğü karşılaşmadan yenilgi ile ayrıldı.

Denizli Belediyespor Basketbol Şube Sorumlusu Ali Taşevli rakipleri karşısında istenmeyen bir mağlubiyet aldıklarını söyledi. Ligde Muğla Ormanspor karşılaşmasıyla ilk mağlubiyetlerini aldıklarını ifade eden Taşevli, “Muğla deplasmanının kolay olmayacağını biliyorduk. Söylenecek çok fazla bir şey yok. Maç öncesi oyuncularımızdan sadece en üst düzeyde arzuyu, performansı ve eforu ortaya koymalarını istedim. Onlar da bunu ortaya koydukları için hiçbir şey söyleyemem. Karşılaşmayı uzun süre önde götürdük. Sonrasında hakemlerin yanlış ve taraflı kararları böylesine bir sonucu ortaya çıkardı. Seyirci avantajını iyi kullanan Muğla Ormanspor karşılaşmadan galip ayrılmasını bildi” dedi.

Alınan mağlubiyetten ders çıkaracakların ifade eden Taşevli, sözlerini şöyle sürdürdü, “ Şu ana kadar takımızın durumdan ve ligde gösterdiği performanstan son derece memnunuz. Bazen iyi oynamanız yetmiyor başka unsurlarında sizin yanınızda olması gerekiyor. Teknik heyet ve oyuncular ellerinden geleni yaptı. Ancak sahada maçı rakibe veren bir hakem kadrosu vardı. Lig uzun bir süreç gerekli önlemleri alarak önümüzdeki maçlara bakacağız.”     
 

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER