banner249

100 gün sonra bitiyor!

Honaz Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Gülsüm-Yusuf Kaya Yaşlı Rehabilitasyon Merkezi ve Sosyal Tesisinin temel atma töreni düzenlendi. Toplam maliyeti 7 milyon lira olan bu merkez, 100 gün içinde tamamlanacak.

100 gün sonra bitiyor!
banner240

Türkiye'de yaşlı nüfusu artarken, aileler için yaşlı bakımı bazen bir sorun haline gelebiliyor. Bu ihtiyaca cevap vermek amacıyla Honaz ilçesi, Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek'in girişimleri ve hayırsever bir çiftin destekleriyle Gülsüm-Yusuf Kaya Yaşlı Rehabilitasyon Merkezi ve Sosyal Tesisi projesini hayata geçirdi. Temel atma törenine, CHP Denizli Milletvekili Şeref Arpacı, Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik, CHP Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Coşkun ve diğer çok sayıda davetli katıldı.

Başkan Kepenek, yaşlıların bakımına yönelik bu tür merkezlerin artan ihtiyaca cevap verdiğini belirterek, "Yaşlılarımızın yakınları çalışıyorsa ve yaşlılarımız kendi ihtiyaçlarını karşılayamayacak durumdaysa, bugün temelini attığımız merkez gibi birçok benzer tesis önemli hale geliyor. Biz, Honaz halkına ve yaşlılarımıza en iyi şekilde rehabilitasyon hizmeti sunmayı hedefliyoruz. Bu merkez, ülkemizin kalkınmasına büyük katkıları olan yaşlıların nüfusuna sahip çıktığımızın bir ifadesidir" dedi.

Projenin finansmanı için hayırsever Yusuf Kaya'nın önemli bir katkı sağladığını belirten Başkan Kepenek, "Hayırseverimiz ekonomik zorluklarla mücadele edilen bir dönemde bize değerli bir katkı sağladı. Toplam yaklaşık 5 milyon liralık bir yatırımın tefrişatı ile birlikte 7 milyon liraya mal olacak. Gülsüm-Yusuf Kaya hayırseverlerimiz bize 1 milyon 200 bin lira nakit destek sağladı. Geri kalan kısmını Honaz Belediyesi'nin bütçesinden karşılayacağız. Aynı zamanda bu tesis, ağabeyimizin ve teyzemizin ismini ömür boyu yaşatacak bir tesistir. Yusuf Kaya ağabeyimize teşekkürlerimizi sunuyoruz" dedi.

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER