banner249

Yarı fiyatına satış!

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, eski başkan Muhammet Subaşıoğlu’nun belediye binası yapmak için aldığı arsayı yarı fiyatına satışa çıkardı. Başkan Doğan, 2019’da seçilmesi durumunda yeni belediye binası yapacağı sözünü vermişti.

Yarı fiyatına satış!
banner240

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, belediyeye ait en değerli taşınmazı olan arsayı satışa çıkardı. Kamuoyunda oldukça yankı uyandıran bu satışın ihalesi 8 Kasım günü saat 14.30’da yapılacak.

EN GÖZDE YERİ ÖLÜ FİYATA SATACAK!

Denizli’nin en gözde bölgelerinden Şemikler’de olan 8 bin metrekarelik arsanın muhammen bedeli 121 milyon 200 bin TL olarak belirlendi. Oysa gayrimenkul uzmanlarından alınan bilgilere göre ise bu alanın gerçek fiyatının 250 milyon TL’yi bulduğu ifade ediliyor. Kamuoyu şimdi Başkan Doğan’ın bu arsayı yarı fiyatına ihaleye çıkarmasının sebeplerini sorguluyor.

HANİ BELEDİYE BİNASI YAPACAKTIN?

Başkan Doğan, 2019 seçim vaatleri arasında mevcut Merkezefendi Belediye Binasının yakışmadığını ve seçilmesi durumunda yeni bir hizmet binası yapacağı sözünü vermişti. Ancak aradan geçen yıllara rağmen belediye binası yapması beklenirken Başkan Doğan, eski başkan Muhammet Subaşıoğlu’nun belediye binası yapmak için aldığı arsayı satışa çıkardı.

HAYIRDIR BAŞKAN ALICISI BELLİ Mİ?

8 Kasım’da Şemikler’de satılacak arsanın muhammen bedelinin yarından az olması gayrimenkul sektöründeki firmaların da iştahını da kabarttı. Değeri 250 milyon TL civarında olan bu arsanın 122 milyon TL’ye satışa çıkarılması adrese teslim bir ihale mi var sorusunu gündeme getirdi. Birçok gayrimenkulün önde gelen temsilcileri bu ihaleyi ve süreci yakından takip edeceklerini bildirdi.

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER