banner249

Başarının sırrı takım ruhunda

spor toto 3. lig 3. grupta play-off mücadelesi veren denizli belediyespor'un teknik direktörü yaşar güngör, başarının sırrının takım ruhu ve ekip olarak çalışmada y

Başarının sırrı takım ruhunda
banner240

Spor Toto 3. Lig 3. Grupta Play-Off mücadelesi veren Denizli Belediyespor;un teknik direktörü Yaşar Güngör, başarının sırrının takım ruhu ve ekip olarak çalışmada yattığını, takım ruhu oluştuktan sonra son haftalarda başarılı sonuçlar aldıklarını söyledi.
Denizli Belediyespor, pazar günü deplasmanda oynayacağı Beylerbeyi karşılaşmasının hazırlıklarını Doğan Seyfi Atlı Stadı;nda Teknik Direktör Yaşar Güngör nezaretinde sürdürüyor.
Güngör, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, takımın Kepez Belediyespor maçında oynadığı futboldan memnun olduğunu dile getirerek, futbolculardan bu takım oyununu lig sonuna kadar sahaya yansıtmaları konusunda söz aldığını ifade etti.
Bireysel, başarıların artık takımları ileri taşımadığını belirten Güngör, şöyle konuştu:  ;;Başarının sırrı takım ruhu ve ekip olarak çalışmada yatıyor. Profesyonellik kavramı ile bütünleştirilip motive edilmesi sonucu, bedensel, zihinsel ve sosyal yönlerden gelişen takım ruhu, olgunlaşıp ürünlerini vermeye başlar. Kişilerin başarısı takım ruhunda kendini bulur. Futbolcularımızın verdiği mücadele ile güzel işler ortaya çıkıyor. Takım ruhu oluştuktan sonra son haftalarda başarılı sonuçlar aldık.;;

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER