banner249

Libya’dan yaralı kabul ettik

libya'dan türk hava kuvvetlerine ait askeri kargo uçağı ile dalaman'a getirilen ve oradan pamukkale üniversitesi hastanesi'ne sevk edilen zrad hassan, libya'da tü

Libya’dan yaralı kabul ettik
banner240

Libya;dan Türk Hava Kuvvetlerine ait askeri kargo uçağı ile Dalaman;a getirilen ve oradan Pamukkale Üniversitesi Hastanesi;ne sevk edilen Zrad Hassan, Libya;da Türkiye;nin yardımseverliğinin konuşulduğunu söyledi.
Hassan, yaptığı açıklamada, Libya;da özgürlük ve refah kazanmak için başlatılan süreçte sona doğru gelindiğini ve kısa sürede her şeyin normale döneceğini ifade etti.
 Libya;da yaşananların bir özgürlük mücadelesi olduğunu vurgulayan Hassan, ;;Kaddafi güçleri şehrin her yerine müdahale etti. O müdahaleler sırasında ben de vuruldum. Çok acı çekiyordum. Türkiye Libya;da zor durumda olan birçok yaralıya kardeşlik elini uzattı. Birçok ülkeden göremediğimiz yardımı Türkiye;den görmenin mutluluğunu yaşıyoruz;; dedi.
Hassan, vücudunda bulunan şarapnel parçalarının çıkarılmasının ardından tekrar ülkesine döneceğini belirterek, ;;Libya;da Türkiye;nin yardımseverliği konuşuluyor. Bizlere yapılan yardımseverlikleri unutmamız mümkün değil. Türkiye bizim için vazgeçilmesi mümkün olmayan kardeş bir ülkedir;; diye konuştu.
Libya;da bilgisayar mühendisliği öğrencisi olduğunu ifade eden Hassan, sözlerini şöyle sürdürdü: ;;Ülkemde her şey normale döndüğü zaman okuluma devam edeceğim. Bizleri güzel günler bekliyor. İnşallah oraya gidene kadar arkadaşlarım işlerini bitirmiş olur. Türkiye;ye Türk halkına, başbakana çok teşekkür ediyorum.;;
Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Tıp Fakültesi Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Alp Akman da, Hassan;ın sol kalçasına isabet eden şarapneller dolayısıyla kırılmaların bulunduğunu belirterek, hastayı ameliyata alacaklarını söyledi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER