banner249

;Gülen Hareketi; yok satıyor

houston üniversitesi sosyoloji bölümü öğretim üyesi prof. dr. helen rose ebaugh, dünyada fethullah gülen'in hizmetlerini tanıyan insanların ''mü

;Gülen Hareketi; yok satıyor
banner240

Houston Üniversitesi Sosyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Helen Rose Ebaugh, dünyada Fethullah Gülen;in hizmetlerini tanıyan insanların ;;Müslüman-terörist;; anlayışının değiştiğini söyledi.
Ebaugh, Denizli Teraspark AVM;de NT mağazalarının düzenlediği ;;Gülen Hareketi;; adlı kitabının imza gününde okuyucularıyla bir araya geldi.
Kitabının 32. baskısını alan okurlarla tercüman aracılığı ile sohbet eden Ebaugh, Denizli;de yoğun ilgi ile karşılandı. Kitapseverler, Ebaugh;un, aldıkları kitabı imzalaması için AVM içinde uzun kuyruklar oluşturdu.
Kitabının dünyada ve Türkiye;de birçok eleştiri aldığını ifade eden Ebaugh, eleştirilerin özellikle yurt dışında yavaş yavaş yok olduğunu belirterek, şöyle konuştu:  ;;Kitabım ile ilgili eleştiriler yurt dışında yavaş yavaş yok oluyor. Çünkü insanlar bu hizmeti daha önce tanımıyorlardı. Müslümanların birçok yerde terörist olduğunu sanıyorlardı. Yazdığım kitabı okuyan insanların Müslümanların terörist olduğuna dair izlenimleri değişiyor. Bu kitapla beraber, birçok insan gerçekleri bu kitapla tanımaya başlıyor. Gülen Hareketi ilk defa birçok yerde bu kitapla beraber öğrenilmeye başlandı.;;
Ebaugh, Denizlilerin kitabına ilgi göstermesinden duyduğu memnuniyeti de dile getirerek, ;;Buradaki kalabalık beni çok mutlu ediyor. Beni yalnız bırakmadıkları için Türk halkına teşekkür ediyorum ;; şeklinde konuştu.
Bu arada, NT mağazasında bulunan 2 bin 500 kitabın kısa sürede tükendiği bildirildi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER