banner249

Pamukkale’de yapacak çok işimiz var!

AK Parti'nin Pamukkale Belediye Başkan Adayı Halil Pekdemir, yerel seçim çalışmalarına hızlı bir başlangıç yaparak ilçedeki vatandaşlarla buluşuyor. Pekdemir'in samimi kişiliği ve dikkat çeken yaklaşımı, Pamukkalelilerin sevgi seliyle karşılaşmasını sağlıyor.

Pamukkale’de yapacak çok işimiz var!
banner240

Kayıhan Mahallesi'nde saha programlarına devam eden Cumhur İttifakı AK Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Halil Pekdemir, günün erken saatlerinde Kayıhan Kapalı Pazar Yeri'ni ziyaret etti. Pazar esnafı ve alışverişe gelen mahalle sakinleriyle uzun uzun sohbet eden Pekdemir, vatandaşların sorun ve taleplerini büyük bir titizlikle dinledi. Her yaştan insanın ilgisini çeken Pekdemir, vatandaşlarla arasında geçen samimi ve keyifli diyaloglar ortamı daha da ısıttı. Mahalle sakinleri, AK Parti belediyeciliği döneminde Kayıhan'da gerçekleştirilen güzel işlere dikkat çekerek "Halil Pekdemir ile yola devam" mesajı verdiler.

Pazar yeri ziyaretinin ardından cuma namazı çıkışında Kayıhan Merkez Camii'nde düzenlenen lokma hayrına katılan AK Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Halil Pekdemir, vatandaşlara lokma ikramında bulundu. Burada da mahalle sakinleriyle uzun uzun sohbet eden Pekdemir, "Avni Örki Başkanımız bugüne kadar ilçemizin dört bir yanında birbirinden değerli projeleri hayata geçirdi. Kendisini tebrik ediyorum. Belediyecilik bir bayrak yarışıdır. Biz de bu bayrağı devralarak daha da ileriye taşıyacağız. Pamukkale'de daha yapacak çok işimiz var" şeklinde konuştu.

Gün içindeki programları kapsamında Dodurgalılar Derneği ile Afyonkarahisarlılar Derneği'ni de ziyaret eden AK Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Halil Pekdemir, dernek temsilcileriyle ilçede gerçekleştirmeyi hedefledikleri çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundu. Dernek temsilcileri, Pekdemir'e desteklerini belirtirken, Pekdemir ise "Pamukkalemizi daha güzel yarınlara taşımak için sivil toplum kuruluşlarımızla omuz omuza çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER