banner249

Bozkurt’ta Hamdi Cin BBP’den aday oldu!

Bozkurt ilçesinde siyasi sahnede önemli bir gelişme yaşandı. Büyük Birlik Partisi (BBP)'nin yeni adayı olarak belirlenen Hamdi Cin, Bozkurt Belediye Başkanlığı için yarışacak.

Bozkurt’ta Hamdi Cin BBP’den aday oldu!
banner240

Hamdi Cin, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla BBP'nin adayı olduğunu duyurdu. Adaylık sürecinde aldığı desteklere teşekkür eden Cin, "Kıymetli Bozkurtlu Hemşehrilerim; Aday Adaylığım sürecinde her gittiğimiz yerde yoğun destekte bulundunuz. Sizlere hizmetkar olma hedefimizden gram sapma olmamıştır. Hizmet etme gayemiz ile Milletimizin Terazisine çıkacağımı ilanen duyuruyorum" ifadelerini kullandı.

Kamuoyu baskısı ve diğer siyasi partilerden gelen teklifler üzerine belediye başkan adaylığına sıcak bakan Cin, BBP Denizli İl Başkanı İsmail Karateke ile Ankara'da Genel Başkan Mustafa Destici ile görüşme gerçekleştirdi. Görüşmenin sonucunda parti rozeti takılan Hamdi Cin, BBP'den Bozkurt Belediye Başkan adayı olarak belirlendi.

BBP Denizli İl Başkanı İsmail Karateke, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Hamdi Cin başkanımız Büyük Birlik Ailesine katılarak Genel Başkanımız Sayın Mustafa Destici'nin oluru ile Bozkurt Belediye Başkan adayı olmuştur. Hayırlı olsun" dedi.

Bu gelişmeyle birlikte Bozkurt ilçesindeki siyasi hareketlilik artarken, Hamdi Cin'in BBP çatısı altında adaylık sürecine girmesiyle ilçe seçim atmosferinde yeni bir dinamizm oluşması bekleniyor.


 

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER