banner249

Organizatörden ilginç paylaşım!

Denizli'de yapılan operasyonda 43 kaçak göçmenin yakalandığı ve 2'si yabancı uyruklu 5 organizatörün tutuklandığı ortaya çıktı. Operasyonun detayları arasında, yakalanan kadın göçmenlerden 2'sinin hırsızlık yaptığı, bir kadının ise gözaltındayken doğum yaptığı bilgileri yer aldı. Tutuklanan organizatörün "Doğru söyleyip birini ağlatmak, yalan söyleyerek güldürmekten iyidir" şeklindeki paylaşımı ise dikkat çekti.

Organizatörden ilginç paylaşım!
banner240

Denizli İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT), yasa dışı yollardan ülkeye giren 43 kaçak göçmenin Pamukkale ilçesinde bir pansiyonda saklandığını belirledi. Yapılan araştırmalar sonucunda göçmen kaçakçılığı ve insan ticareti olaylarını gerçekleştirenlerin M.Ö., N.E., B.G., N.Ç., E.A., İ.Y., G.E., C.S., M.A.A., M.Ç., M.A. ile yabancı uyruklu J.E.F.E. ve L.A. olduğu tespit edildi.

Operasyonlar sonucunda 13 organizatör kıskıvrak yakalandı. Adliyeye sevk edilen 13 şüpheliden 8'i adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, 2'si yabancı uyruklu 5 kişi tutuklandı. Operasyon öncesinde takibe alınan kaçak göçmenler arasında bulunan 2 yabancı uyruklu kadının bir marketten hırsızlık yaptığı belirlendi. Kadınların hırsızlık anları güvenlik kameralarına yansıdı. Yakalandıktan sonra Denizli Devlet Hastanesi'ne götürülen 34 yaşındaki Blandenie N.L., bir kız bebek dünyaya getirdi. Bebeğe Meva Ela ismi verilirken, bebeğin ve annesinin ihtiyaçları jandarma personeli tarafından karşılandı.

Tutuklanan organizatörün yaptığı ilginç paylaşım ise dikkat çekti. Yabancı uyruklu şüphelinin, dünyaca ünlü yazar Paulo Coelho'nun "Doğru söyleyip birini ağlatmak, yalan söyleyerek güldürmekten iyidir" sözünü ajansına yazarak, insanları bu şekilde etkilediği tespit edildi.

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER