banner249

Kepenek seçim ofisini açtı!

Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, Honaz Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışını coşkulu bir kalabalık eşliğinde gerçekleştirdi. Açılışa Cumhuriyet Halk Partisi Denizli Milletvekili Şeref Arpacı, Cumhuriyet Halk Partisi'nin Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, ilçe başkanları, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kepenek seçim ofisini açtı!
banner240

CHP Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bülent Nuri Çavuşoğlu, açılışta yaptığı konuşmada, "Derman belediyeciliği nasıl yapılır, insanların ihtiyaçlarına nasıl cevap verilir ve insanların mutluluğu için ne yapılabilir sorularına Honaz'da bir cevap bulunmaktadır. Yüksel Kepenek, bu sorunları çözme ve derman belediyeciliği oluşturma konusunda öncü bir isimdir. Biz, üreten bir Denizli hayaliyle yola çıktık. Denizli'nin Cumhuriyet Halk Partisi'nin derman belediyeciliğini ve sosyal belediyeciliğini özlediğini görüyoruz. Bunun için de var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

CHP Denizli Milletvekili Şeref Arpacı ise, "Honaz, Denizli'nin en önemli ilçelerinden biridir. Burada 5 senedir pandemi ve deprem gibi zorluklara rağmen önemli hizmetler sunan Yüksel Kepenek'e teşekkür ediyoruz. Bizler Ankara'da Honaz'ın sesi olmaya devam edeceğiz. İnşallah Cumhuriyet Halk Partili bir büyükşehir belediyesi ile Honaz için çalışmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek ise, "Yerel seçimlerden sonra Honaz, huzurun kenti olacak. Seçim ofisimizi 27 kişi ile birlikte açtık ve bu kalabalık bize 2 bin 700 kişi gibi gelmişti. Denizli'nin nefes alacağı zaman yaklaşıyor. Sabredin, 52 gün sonra huzurun kenti Honaz, Denizli'nin huzur kenti olacak. Biz, 31 Mart ve 2 Haziran'da büyük bir iş başardık. Küçük bebeklerden, gençlere kadar herkesi kapsayan projeler gerçekleştirdik. Sağlıklı yaşam merkezleri açtık, kadınlara istihdam sağladık ve önemli sağlık hizmetleri sunduk. Bu seçimi açık ara kazanacağımıza yürekten inanıyorum" şeklinde konuştu.

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER