banner249

Özbaş’a ilçe halkından büyük destek!

Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş’ın yeniden Belediye Başkan Adayı olarak gösterilmesi ilçede sevinçle karşılandı. 3. dönem çalışmalarına başlayan Başkan Özbaş, saha çalışmalarında vatandaşlardan büyük destek görüyor.

Özbaş’a ilçe halkından büyük destek!
banner240

Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, 31 Mart’ta gerçekleşecek yerel seçimlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Cumhur ittifakı Belediye Başkan Adayı olarak yeniden aday gösterildi.

2014 ve 2019 yerel seçimlerde Sarayköy Belediye Başkanı seçilen Başkan Özbaş, 3. dönemine hazırlanıyor. 10 yıllık görev sürecinde projelerini inşa ederken esnaf ziyaretlerini, mahalle gezilerini her hafta gerçekleştiren Başkan Özbaş, vatandaşlarla olan yakın teması sebebiyle “Gönüllerin Başkanı” olarak tanımlanıyor.

ESNAFLAR: BAŞKANIMIZ HER GÜN BİZİMLE
Ziyaret programına Şehit Astsubay Ömer Halisdemir Caddesi’nde devam eden Belediye Başkanı Özbaş, esnaflarla ve vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Özbaş’ı oldukça sıcak bir şekilde karşılayan esnaflar, “Sadece seçimde değil, her zaman bizimle” diyerek mutlu olduklarını ifade etti.

KOLAY ULAŞILAN BİR BAŞKAN OLDU
Esnaf ziyaretinde karşılaştığı vatandaşlarla da sohbet eden Başkan Özbaş, talepleri ve isteklerini de sordu. Vatandaşlar Başkan Özbaş’a, “Bir sorun olursa cep telefonundan kolaylıkla sana ulaşabiliyoruz” diyerek yanıt verdi.

Görev yaptığı sürede başarılı projelere ve hizmetlere imza atan Başkan Özbaş, 3. dönemindeki projelerini de vatandaşlarla paylaştı.  10 yıllık süre içerisinde ilçe halkıyla birlikte önemli proje ve hizmetlere imza attıklarını belirten Belediye Başkanı Özbaş, hedefledikleri yeni projelerini de vatandaşların desteklerine sundu.

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER