banner249

Ecel onu karayolunda yakaladı!

Manisa'nın Kula ilçesinde yaşanan feci bir kaza, karayolunda seyir halindeyken arızalanan otomobilin tamir edilmeye çalışılması sırasında meydana geldi. Olayda, otomobil ile tır arasında kalan gençlerden biri hayatını kaybetti.

Ecel onu karayolunda yakaladı!
banner240

Kaza, saat 22.15 civarında İzmir Ankara D-300 Karayolu Esenyazı Mahalle kavşağı yakınlarında gerçekleşti. Uşak'tan İzmir istikametine seyir halinde olan Y.Y. yönetimindeki 49 AAN 570 plakalı otomobil, arıza nedeniyle emniyet şeridine çekilmişti. Araçta bulunan Yunus Yükselten ve Emre Yükselten ile birlikte Ömer Faruk Yükselten, aracın tamir edilmesine yardım etmek için çaba sarf ediyordu. Ancak aynı yönde seyreden A.K. yönetimindeki 35 EKS 98 plakalı tır, arızalı otomobile çarptı.

Kazada, araç sürücüsü Yunus Yükselten ve yolcu Emre Yükselten hafif şekilde yaralanırken, ne yazık ki Ömer Faruk Yükselten aracın arasında sıkışarak hayatını kaybetti. Olay yerine gelen jandarma ve trafik ekipleri güvenlik önlemleri alırken, Ömer Faruk Yükselten'in cansız bedeni Kula Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kazanın ardından, kaza yerinden yaklaşık 2 kilometre uzaklıkta durabilen ve alkollü olduğu belirlenen tır sürücüsü A.K., jandarma ekiplerince gözaltına alındı. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER