banner249

Babadağ’da hizmet destanı yazacağız!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Babadağ ilçesindeki vatandaşlarla bir araya gelerek, ilçeye yönelik hizmetlerin devam edeceğini vurguladı.

Babadağ’da hizmet destanı yazacağız!
banner240

Başkan Zolan, Babadağ Esnaf Sanatkarlar Kredi Kooperatifi Başkanı Osman Kocaayan ve yönetimini ziyaret ederek, ilçe esnafıyla bir araya geldi. Ziyarette Başkan Zolan'a eşi Berrin Zolan, önceki dönem AK Parti Denizli Milletvekili Mehmet Yüksel, AK Parti Babadağ İlçe Başkanı Fatih Kocakurt da eşlik etti. Esnafın talep ve önerilerini dinleyen Başkan Zolan, ilçede yapılan hizmetleri anlattı ve vatandaşların memnuniyetini kazandı.

Babadağ Belediye Başkan Adayı Murat Kumral'ın Cumhur İttifakı Seçim Koordinasyon Merkezi'nin (SKM) açılışına da katılan Başkan Zolan, ilçenin geleceği için yapılan çalışmalara destek verdi.

Başkan Zolan, Denizli'nin büyükşehir statüsüne kavuşmasıyla birlikte Babadağ ilçesine hizmet götürmeye başladıklarını belirterek, 2014-2019 yılları arasında ilçede birçok hizmetin gerçekleştirildiğini ifade etti. Babadağ'ın Denizli'nin bereket taşı olduğunu vurgulayan Başkan Zolan, ilçenin sanayi, tekstil ve ihracat alanlarında öncü olduğunu dile getirdi.

Başkan Zolan, "Babadağ'ı çok seviyoruz ve ilçemizin güzelliklerine yakışır hizmetler yapmaya devam edeceğiz" diyerek sözlerini noktaladı.

Güncelleme Tarihi: 25 Şubat 2024, 09:46

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER