banner249

Merkezefendi için 60+1 projesini açıkladı

Merkezefendi Belediye Başkanı ve aynı zamanda Başkan Adayı olan Şeniz Doğan, 1 Nisan'dan itibaren hayata geçirmeyi planladığı projeleri açıkladı. Doğan'ın bu 60+1 projesi, vatandaşlar tarafından büyük ilgi ve destek gördü.

Merkezefendi için 60+1 projesini açıkladı
banner240

Doğan, Merkezefendi Kültür Merkezi'ndeki Servergazi Salonu'nda yoğun bir katılımla gerçekleştirilen etkinlikte projelerini tanıttı. Salondaki kalabalığa hitaben konuşan Başkan Doğan, 1 Nisan 2024'ten itibaren uygulanacak projelerin detaylarını paylaştı. "Merkezefendi için büyük hayallerimiz var ve bu projeleri hayata geçireceğiz" diyen Doğan, 5 yıl içinde ilçede kendine yeten, mutlu insanlar yaratmayı hedeflediklerini belirtti.

Başkan Doğan, geçmiş dönemde gerçekleştirilen faaliyetlerin hesabını vererek, pandemi süreci ve Maraş depremi gibi zorlu dönemlerde önceliklerin değiştiğini ifade etti. Bu süreçlerde, belediyenin önceliğinin halka destek olmak olduğunu vurgulayan Doğan, ilçenin ihtiyaçlarına yönelik adımlar attıklarını dile getirdi.

Başkan Doğan'ın konuşmasında, Merkezefendi'ye kazandırılan hizmetler ve gelecek projelerle ilgili detaylı bilgiler verildi. Eğitim, kültür, sanat, ticaret, sağlık ve spor gibi alanlarda yapılacak çalışmaların önemine değinen Doğan, ilçeyi Avrupa'nın en gözde kentleriyle yarışacak düzeye getirmeyi hedeflediklerini ifade etti.

Projeleri 10 temel başlık altında birleştirdiklerini belirten Doğan, salonu dolduran kalabalığa hayalini kurduğu Merkezefendi için yol haritasını paylaştı.

Başkan Şeniz Doğan'ın projeleri, ilçenin geleceğine yönelik umut vaat eden adımlar olarak değerlendirildi.

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER