banner249

Honaz’da camiler Ramazan Ayı’na hazırlanıyor

Honaz Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, 11 Mart'ta başlayacak olan Ramazan ayı öncesinde ilçedeki tüm camilerde detaylı bir temizlik programı başlattı.

Honaz’da camiler Ramazan Ayı’na hazırlanıyor
banner240

22 mahallede bulunan camilerde gerçekleştirilen temizlik çalışmaları, camilerin Ramazan ayına hazır hale gelmesi için hız kazandı. Temizlik ekipleri, camilerin iç ve dış temizliğini sağlayarak süpürme, toz alma, ayakkabılıkların ve merdivenlerin silinmesi gibi işleri titizlikle yerine getiriyor. Ayrıca, cami bahçeleri de süpürülüp yıkanarak cemaatin kullanımına hazır hale getiriliyor.

Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, ilçe halkının ibadetlerini sağlıklı ve huzur içinde yapmalarını sağlamak amacıyla camilerde detaylı bir temizlik çalışması yürütüldüğünü belirtti. Kepenek, "Mübarek Ramazan ayı yaklaşıyor. Vatandaşlarımızın ibadetlerini gönül rahatlığı içinde yapmaları için ilçemiz genelinde camilerimizde ve mescitlerimizde temizlik ve dezenfekte çalışmalarını sürdürüyoruz. Tüm camilerimizin bahçeleri temizlenip yıkanıyor, içlerinde detaylı bir temizlik yapılıyor. Vatandaşlarımız ibadetlerini gönül rahatlığı içinde gerçekleştirebilirler" dedi.

İlçe Müftüsü Bünyamin Gölcü ise Honaz Belediyesi'nin her yıl olduğu gibi bu sene de camilerin temizliğini üstlenerek takdire şayan bir hizmet sunduğunu ifade etti. Gölcü, "Belediyemizin bu güzel hizmetlerinden memnuniyet duyuyoruz. Başkanımız Yüksel Kepenek'e teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER