banner249

Ak Parti tam kadro sahada!

Tavas Belediye Başkan Adayı Hüseyin İnamlık, seçim kampanyasını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Ev ve esnaf ziyaretlerine büyük bir tempoyla devam eden İnamlık, Belediye Meclis Üyesi Adayları ve İlçe Teşkilatı üyeleriyle birlikte vatandaşlarla buluşarak sorunları dinliyor ve yeni projelerini paylaşıyor.

Ak Parti tam kadro sahada!
banner240

AK Parti Tavas İlçe Teşkilatı ve Belediye Meclis Üyesi Adaylarıyla birlikte sanayi esnafını ziyaret eden Başkan Adayı İnamlık, esnaflarla samimi bir şekilde tokalaşıp bilgi alışverişinde bulundu. Ziyaretler sırasında, esnaflara bol ve hayırlı kazançlar dileyen İnamlık'ın, esnafların samimi ve çözüm odaklı yaklaşımından memnuniyet duyduğu gözlendi.

Yoğun ilgiyle karşılanan ve gece gündüz demeden çalışmalarını sürdüren İnamlık, vatandaşların istek ve taleplerini dinlediklerini ve yapılan hizmetlerden memnuniyetlerini görmekten mutluluk duyduklarını belirtti. İnamlık, yaptıkları hizmetlerin Tavas'ın değerine değer katmasının yanı sıra ilçenin daha da ileriye gitmesi için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini vurguladı.

İnamlık, AK Parti Tavas ailesi olarak birlikte başaracaklarına inandıklarını ve kazananın Tavas halkı olacağını ifade etti. Çalışmalarını en iyi şekilde ve en ince detayına kadar yaparak, halklarıyla aralarında büyük bir sevgi bağı olduğunu belirten İnamlık, kazananın Tavas ve halkı olacağını sözlerine ekledi.

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER