banner249

Tatık, “Makamda değil sahada olacağım”

Tavas Belediye Başkan Adayı Kadir Tatık, seçim çalışmaları kapsamında Kızılca Mahallesi'ni ziyaret etti. Başkan Adayı Tatık, yapmayı planladığı projeleri ve mahalle için öngördüğü iyileştirmeleri detaylı bir şekilde vatandaşlara paylaştı. Tatık, makamda oturan bir başkan değil, sahada canla başla hizmet eden bir başkan olacağını sözlerine ekledi.

Tatık, “Makamda değil sahada olacağım”
banner240

Tavas’ta Cumhuriyet Halk Partisi’nin Belediye Başkan Adayı Kadir Tatık, Tavas’ta mahalledeki eksiklikleri ve sorunları tespit ederek, bunların çözümü için nasıl bir yol haritası izleyeceğini açıkladı. Tatık, mevcut belediye yönetiminin hizmetlerde birçok eksikliklerinin olduğunu hatırlatarak şu ifadelere yer verdi, “Öncelikli hedefimiz, Tavas’ta yaşayan her vatandaşımızın yaşam kalitesini artırmak olacaktır. Bu doğrultuda altyapı, çevre düzenlemesi, sosyal aktiviteler ve kültürel etkinlikler gibi konularda projeler geliştirdik. Belediyeyi halkımızla birlikte yönetmek amacıyla bu yola çıktım.

Mahalle sakinlerinin katılımını ve görüşlerini birlikte yöneteceğimiz belediye için çok kıymetli buluyorum. Bu yüzden mahalle meclisleri ve topluluk forumları gibi etkinlikler düzenleyerek mahalle halkı ile sürekli iletişim halinde olacağız. Tavas’ı Denizli’mizin en güzel en kalkınmış ilçesi olması için elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz.

Makamda oturan değil, sahada halkıyla bir arada olan bir başkan olarak yola çıktık. Tavas’ın kalkınması ve büyümesi için canla başla mücadele edeceğiz. Her bir vatandaşımızın bu anlamda desteğine ihtiyacımız var. Onların takdiri ile inşallah Tavas’ı hak ettiği noktaya getireceğiz.”

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER