banner249

Kepenek’ten Honaz’a muhteşem bir tesis daha!

Denizli'nin gözde ilçelerinden biri olan Honaz, modern bir tesisle daha güçleniyor. Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek'in liderliğinde gerçekleştirilen önemli projelerden biri olan Honaz Belediyesi Spor Merkezi, muhteşem bir açılış töreniyle kapılarını açtı.

Kepenek’ten Honaz’a muhteşem bir tesis daha!
banner240

Açılış töreninde konuşan Başkan Kepenek, 21. yüzyılın hızla değişen yaşam tarzının getirdiği sağlık sorunlarına karşı sporun önemine vurgu yaptı. Kepenek, "Aktif bir yaşam tarzı, sağlıklı bir yaşamın temelini oluşturuyor. Bu nedenle, Honaz Belediyesi olarak, en üst düzeyde ve kalitede bir spor salonunu ilçemize kazandırmanın gururunu yaşıyoruz. Bu tesis, Türkiye'nin belediyecilik anlayışına örnek olacak nitelikte. Öz kaynaklarımızı akıllıca kullanarak, hiçbir dış yardım almadan ve borçlanmadan bu hizmeti gerçekleştirdik ve devam ettireceğiz." şeklinde konuştu.

CHP Denizli İl Başkanı Ali Osman Horzum da törende yer alarak, Başkan Kepenek'in Honaz'a kazandırdığı tesislerle ilçeyi önemli bir konuma taşıdığını ifade etti. Horzum, "Başkanımızın sağlık merkezinden, pazar yerlerine; parklardan, düğün salonlarına kadar birçok alanda gerçekleştirdiği hizmetlerin arasına spor merkezini de eklemesi oldukça değerlidir. Spor, gençlerimizin kötü alışkanlıklardan uzaklaşması ve sağlıklı bir gelecek için önemlidir. Bu tesisin ilçemize kazandırılmasında emeği geçenlere teşekkür ederim." ifadelerini kullandı.

Açılış töreninin ardından dua edilerek ve kurdele kesilerek tesis resmen hizmete girdi. Honazlıların spor yaparak daha sağlıklı ve mutlu bir yaşam sürmelerine olanak tanıyacak olan bu modern spor merkezi, ilçeye değer katacak önemli bir tesis olarak hizmete girdi.

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER