banner249

Değişimi 6 ayda hissedeceksiniz!

AK Parti'nin Pamukkale Belediye Başkan adayı Halil Pekdemir, yerel yöneticilik ve belediyecilik tecrübesine vurgu yaparak, "Benim sorunum çözülmedi diyen hiç kimse kalmayacak. Değişimi 6 ay içinde herkes hissedecek ve göreceksiniz" mesajını verdi.

Değişimi 6 ayda hissedeceksiniz!
banner240

Pekdemir, seçim sürecinde vatandaşlarla gerçekleştirdiği sohbetlerde kararlı duruşunu sürdürüyor. Kendisine verilecek her bir oyun değerli olduğunu belirten Pekdemir, seçilmesi halinde Pamukkale'de gerçekleştirecekleri değişimi ve hizmet kalitesindeki artışı en fazla 6 ay içinde herkesin hissedeceğini ve gözlemleneceğini vurguladı. Seçim çalışmaları kapsamında yaptığı ziyaretlerde, göreve gelmeleri halinde Pamukkale'nin vizyonunu değiştirecek projelere imza atacaklarını dile getiren Pekdemir, bu doğrultuda titizlikle çalıştıklarını ifade etti.

Pekdemir, "Ben yerel yöneticiliğin ve belediyeciliğin içinden geliyorum. Bana verilecek her bir oyun bile boşa gitmeyeceğinden emin olabilirsiniz. Bu konuda hiçbir kuşkunuz olmasın" şeklinde konuştu. Tecrübelerini vatandaşlarla paylaşarak milletin ve Allah'ın rızasını kazanmanın tek derdi olduğunu vurgulayan Pekdemir, iddialı bir seçim süreci geçireceklerini belirtti.

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER