banner249

Çameli’den start verdi  

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 31 Mart Yerel Seçimleri çalışmalarına Çameli ilçesinden başladı. İlçe ziyaretinde, Çameli Belediyesi'ni ve pazaryerini ziyaret eden Başkan Zolan, Çameli esnafıyla da bir araya geldi.

Çameli’den start verdi  
banner240

Başkan Zolan, yaptığı açıklamada, 2014 yılından bu yana Çameli ve Denizli'nin tamamında büyük hizmetler gerçekleştirdiklerini belirtti. Gece gündüz demeden çalışarak, göreve geldikleri günden bu yana ilçenin ve şehrin ihtiyaçlarını karşılamaya odaklandıklarını vurguladı. Başkan Zolan, "İşimiz gücümüz Denizli, işimiz gücümüz Çameli" dedi.

Çameli'ye kazandırılan hizmetler arasında ilçe otogarı, itfaiye, kültür merkezi ve altyapı çalışmaları gibi önemli projelerin olduğunu dile getiren Başkan Zolan, Denizli'deki standartları Çameli'de de sağladıklarını belirtti.

Özellikle Çameli'nin turizm potansiyeline dikkat çeken Başkan Zolan, ilçenin coğrafi yapısının ulaşımı zorlaştırdığını ancak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla yapılan yeni yol ile bu durumun değiştiğini ifade etti. Çameli'nin yayla turizmiyle ön plana çıktığını ve bir turizm ilçesi haline geldiğini belirten Başkan Zolan, ilçenin doğal güzelliklerinin yanı sıra üretilen ürünlerin lezzeti ve şifasıyla da dikkat çektiğini söyledi.

Çameli'nin geleceği için daha fazla hizmetin gerekliliğini vurgulayan Başkan Zolan, ilçenin her alanda daha da gelişmesi için çalışmaların devam edeceğini belirtti.

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER