banner249

Denizli’den Sudan’a uzanan yardım eli

Denizli Aksiyon Memurlar Derneği üyeleri, Ramazan Bayramı'nda Sudanlı yetimlere ve ihtiyaç sahibi ailelere hediye ve gıda paketleri ulaştırdı.

Denizli’den Sudan’a uzanan yardım eli
banner240
Denizli Aksiyon Memurlar Derneği Başkanı Hakan Yörükoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, Kimse Yok mu Derneği aracılığıyla gönüllü bir ekiple Ramazan bayramını Sudan'da geçirdiklerini belirtti. 

Cebre bölgesindeki şehitler yetimhanesinin açılışına katıldıklarını, yetimhane müdüresi Hediye Muhammed Salih aracılığıyla çocuklara yanlarında getirdikleri yardımları dağıttıklarını ifade eden Yörükoğlu, dualar aldıklarını ve duygulu anlar yaşadıklarını kaydetti. 

Bayramı ailesiyle geçirmek yerine Sudan'daki çocuklarla yaşamak istediklerini dile getiren Yörükoğlu, "Yaklaşık 200 yetim çocuğa yardımda bulunduk. Bu yardımlar, derneğimize gönül vermiş olan arkadaşlarımızın 'Ramazan boyunca kendi çocuklarına değil de bu çocuklar yesin' diye yapmış oldukları yardımlardır. Buradaki çocuklar için bir şeyler değiştirebildiysek ne mutlu bizlere" diye konuştu. 

Yörükoğlu, çocuklara bayram hediyelerinin yanı sıra, Sudan'daki ihtiyaç sahibi ailelere de gıda paketleri ulaştırdıklarını söyledi. Sudan'da insanların yardıma çok ihtiyaçlarının bulunduğunu belirten Yörükoğlu, "neler yapabiliriz?" arayışında olduklarını ifade etti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER