banner249

Sağlıkçılardan soykırıma tepki!

Sağlık-Sen Denizli Şubesi, İsrail’in Filistin’e uyguladığı soykırımı protesto etmek için hastane bahçesinde eylem düzenledi. Şube Başkanı Metin Yüksel Koçoğlu, “Gazze için buradayız. Gözü yaşlı anneler, bağrı yanık babalar ve süt kokulu bebekler için buradayız” dedi.

Sağlıkçılardan soykırıma tepki!
banner240

Sağlık-Sen, Türkiye geneli 81 ilde eş zamanlı olarak İsrail’in Gazze’ye karşı işlediği insanlık suçunu protesto etti. Denizli Şube Başkanı Metin Yüksel Koçoğlu, Denizli Devlet Hastanesi bahçesinde düzenlediği basın açıklamasına çok sayıda sağlıkçı destek verdi. Koçoğlu, basın açıklamasında şu ifadelere yer verdi, “Sağlık-Sen teşkilatları olarak, Türkiye’nin 81 ilinden, hastanelerimizden sesleniyoruz! Kana doymayan, işgalci, katil, Siyonist İsrail’i lanetlemek;

Mazlum Filistin halkının haklı davasına destek vermek için buradayız! Terörist İsrail kana doymuyor! Gazze’de savaş suçu işlenmektedir! Gazze’de katil İsrail tarafından soykırım yapılmaktadır! Gazze’de bebekler, çocuklar, kadınlar, siviller katledilmekte. Hastaneler, okullar, camiler bombalanmakta!

Sağlık-Sen olarak yaşanan bu vahşete kayıtsız kalmamız mümkün değildir! Bu soykırımı görmezden gelmemiz imkansızdır! Sivil ve masum insanlara yönelik saldırıları nefretle kınıyor, hayatlarını kaybeden Filistinli kardeşlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmetler diliyor, yaralılara şifalar temenni ediyoruz. Uluslararası toplum, medeni (!) Avrupa, Gazze’deki soykırımı film izler gibi izlemektedir. İki yüzlü batı uygarlığı, Gazze’de başını kuma gömmüştür. İki yüzlü batı bu vahşeti görmemektedir! İnsan Hakları Örgütleri üç maymunu oynamaktadır! Dünya Sağlık Örgütünden ses çıktığını duydunuz mu? İnsan hakları savunucularından haber var mı? Dünya, Hiroşima’ya atom bombası atanlardan, sivilleri katledenlerden, tepki vermesini bekliyor!

Şu ana kadar Gazze’ye atılan bomba 12 Bin Ton olmuş. Yazıklar olsun bu vahşeti görmeyenlere! Yazıklar olsun hastanelerin bombalanmasına göz yumanlara! Yazıklar olsun riyakarlık yaparak İsrail’e arka çıkanlara! Gazze’de insanlık, dünyanın gözleri önünde katlediliyor. Parçalanan bebek bedenleri yüreklerimizi dağlıyor, Evladının cenazesini, bacağına yazdığı yazı ile bulan babanın acısı ciğerimizi yakıyor! Katledilen annesini saçından teşhis eden kız çocuğunun feryadı içimizi acıtıyor! Gazze’de şu anda; Sivil binalar bombalanıyor! Hastaneler bombalanıyor! İbadethaneler bombalanıyor! Çocuklar öldürülüyor! Kadınlar öldürülüyor! Yaralılar ve sağlık çalışanları öldürülüyor! Ambulanslar vuruluyor! Gazze’de; Hastane yok! İlaç yok! Doktor yok! Yoğun bakımdaki bebekler çaresiz! Ölüme mahkûm edilmiş durumda”

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER