banner249

Başkan Atlı’dan Cumhuriyet mesajı!

Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 100. yılı vesilesiyle bir tebrik mesajı yayınladı.

Başkan Atlı’dan Cumhuriyet mesajı!
banner240

Başkan Atlı, mesajında Cumhuriyet'in kuruluşunun önemini vurgulayarak şu sözleri dile getirdi, "Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 100. yılına özel bir mesajla kutlama ve anlam yükledi. Türk milletinin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinin tarih sahnesine çıktığı bu büyük günü coşku ve gurur içinde karşılamanın mutluluğunu yaşadık. Cumhuriyet'imizin 100. yılında, geçmişimizin onurlu zaferlerinden ilham alarak, geleceğe umutla bakıyoruz.

Başkan Atlı, Türk milletinin, istiklal ve istikbal uğruna verdiği kahramanca mücadelesini ve milli egemenlik ilkesiyle kurulan Cumhuriyet'in 100. yılını coşku ve heyecanla karşıladıklarını ifade etti. Türk milletinin tarih boyunca gösterdiği direniş ve azimle işgalcilere karşı kazandığı Kurtuluş Savaşı'nı, benzersiz bir kahramanlıkla taçlandırdığını ve bu büyük zaferin gururunu yüreklerinde hissettiklerini söyledi.

Başkan Atlı, Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşundan bugüne kadar, millet olarak vatanları için her şeyi feda edebilme anlayışına sahip olduklarını belirtti. Bu ruhu yaşatma kararlılığıyla, atalarından miras aldıkları güzel vatanı ve bağımsızlıklarını koruma sorumluluğunu taşıdıklarını vurguladı. Cumhuriyet'in sürekli yaşatılması gerektiğini, bu büyük cennet ülkenin şehitlerine ve gazilere olan minnet borcu olduğunu da ifade etti.

Başkan Atlı, Cumhuriyet'in 100. yıl dönümü vesilesiyle, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve diğer Cumhuriyet kurucularını, ayrıca şehitleri ve vatan için canlarını feda eden gazileri rahmet ve şükranla andığını ifade ederek, hayatta olan gazilere minnet duygularını iletti."

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER