banner249

Bir boncuk ona bir boncuk buna!

Denizli’de eskiler ile değişimciler arasındaki parti içi muhalefette Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, bir türlü tarafını belli edemedi. Doğan, 23 Eylül’de Kılıçdaroğlu için yanındayım diye attığı twitin ardından bu kez de Özgür Özel’in Denizli ziyaretinde bir araya geldi. 

Bir boncuk ona bir boncuk buna!
banner240

Türkiye’de Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na karşı kazan kaldıran illerin başında gelen CHP İl Örgütü, değişimcilerin başını çektiği Özgür Özel’i destekleme kararı aldı. 

Özel’in bugünkü Denizli programı Halk Eğitim Merkezi’nde gerçekleşti. 19 İlçe örgütünün tamamının katıldığı kongrede İl Başkanı Horzum, 19 İlçe Başkanın imzasıyla bir bildiri okudu. Bildiride Özgür Özel’e açık destek verildi. 

SALON VERİLMEDİ Mİ?
Merkezefendi Belediyesi Şeniz Doğan’ın katılmadığı bu buluşmada toplantının yapıldığı yer de gündeme geldi. Merkezefendi Belediyesi’ne ait bir toplantı salonu yerine Halk Eğitim Merkezi’nde yapılması kamuoyunda şaşkınlık yarattı. Sabah saatlerinde gerçekleşen halk buluşmasında birçok partili, salonun bilerek verilmediği iddiasında bulundu.

ŞENİZ DOĞAN’I LİSTE DIŞI KALMIŞTI
Başkan Şeniz Doğan, CHP Denizli İl Kongresi’nin yapıldığı 24 Eylül gününden bir gün önce yani 23 Eylül günü Kılıçdaroğlu ile ilgili ‘Yanındayım’ twiti atmıştı. O twitten 24 saat sonra gerçekleşen CHP Denizli İl Kongresinde, değişimcilerin başı çektiği yönetim Şeniz Doğan’ı Ankara delege listesine almadı. Başkan Doğan ile değişimciler arasında patlak veren kriz, bugün de salon kriziyle iyice derinleşti.

KİMİN YANINDASIN?
Başkan Doğan’ın siyasi manevraları bugün de etkisini gösterdi. Salon krizinin ardından Özel’in bugünkü örgüt buluşmasına da katılmayan Başkan Doğan, Özel’in İl Başkanlığı ziyaretinde hazır bulundu. Başkan Doğan’ı Özel ile aynı karede gören partililer şaşkınlığını gizleyemedi. Bazı partililer, Kılıçdaroğlu’nun yanındayım diye twit atıp bugün de değişimcilerle aynı karede bulunmasına anlam veremediklerini ifade ettiler.
 

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER