banner249

Acıpayam’da toplu istifa

türkiye partisi acıpayam ilçe teşkilatından 20 üye toplu olarak partilerinden istifa ettiklerini açıkladılar. toplu olarak istifa edenlerin 18 tanesinin ilçe yöneti

Acıpayam’da toplu istifa
banner240

Türkiye Partisi Acıpayam İlçe Teşkilatından 20 üye toplu olarak partilerinden istifa ettiklerini açıkladılar. Toplu olarak istifa edenlerin 18 tanesinin ilçe yönetim kurulunun asil ve yedek üyelerinden oluşurken 2 tanesinin de belde teşkilatlarından olduğu öğrenildi. İstifa edenler şu isimlerden oluşuyor,  “Yılmaz Erten, Ramazan Keşçi, Ahmet Cankardeş, Ramazan Volkan Mengi, Mehmet Günday, Osman Yalçın, Bekir Türk, Hasan Hüseyin Kıvanç, Muzaffer Akyol, Erkan Bıyıklı, Alim Arslan, Gültekin Kırcalı, Ali Uğur, Bayram Alak, Osman Gözel, Osman Erten, Ali Osman Altın, ve Orhan Sargın.”
Ayrıca Akalan Belde Başkanı Mehmet Urgur ile Yassıhüyük Beldesi Yönetim Kurulu üyesi Yasin Özalp’de istifa dilekçelerini ilçe başkanlığına sundular.
Türkiye Partisi Acıpayam İlçe Başkanı İbrahim Yatkın, “İstifa eden kişilerin hepsi bizim arkadaşlarımız. İstifa etmeleri kendi kişisel görüşleridir. Saygı duymak lazım. Ben kendilerine bu güne kadar partimizde durdukları için teşekkür ederim. Siyasi partilerde ne yazık ki böyle istifalar ve katılımlar oluyor” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER