banner249

“Kalan 5 maçı kazanmak istiyoruz”

denizlispor genel menajeri adnan erkan, denizlispor'un oynadığı güzel futbolu skora yansıtmada sıkıntı yaşadığını, bu nedenle lig sıralamasındaki düşüşe bir türlü son vere

“Kalan 5 maçı kazanmak istiyoruz”
banner240

Denizlispor Genel Menajeri Adnan Erkan, Denizlispor;un oynadığı güzel futbolu skora yansıtmada sıkıntı yaşadığını, bu nedenle lig sıralamasındaki düşüşe bir türlü son veremediklerini belirtti. Denizlisporlu futbolcuların zor şartlarda bile çıkıp sahada gerekli mücadeleyi gösterdiklerini dile getiren Erkan, ;;Skor anlamında şanssızlığımızı bir türlü yenemiyoruz. Kulüpler bu gibi sorunları 5-10 yılda bir yaşarlar. Türkiye;de bunun çok örnekleri vardır. Biz de bu sezon bunu yaşıyoruz. Ligde kalan 5 maçımızı da kazanıp, ligi en iyi yerde bitirmek istiyoruz;; dedi.
Erkan, Denizlililerin ve Denizlispor;a gönül verenlerin takıma sahip çıkması gerektiğini sözlerine ekledi. Bu arada, Denizlispor deplasmanda oynayacağı Diyarbakırspor maçının hazırlıklarına teknik direktör Serhat Güller yönetiminde, Şemikler Haluk Ulusoy Tesisleri;nde yaptığı antrenman ile başladı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER