banner249

Şevkan yalnız kaldı

acıpayam belediye meclisi, belediye başkanı hulusi Åževkan'ın partisinden istifa etmesinden sonra başkan vekilliği ve yeni komisyon üyelerini belirlemek üzere toplandı. yapılan oylamada,

Şevkan yalnız kaldı
banner240

Acıpayam Belediye Meclisi, Belediye Başkanı Hulusi Şevkan;ın partisinden istifa etmesinden sonra başkan vekilliği ve yeni komisyon üyelerini belirlemek üzere toplandı. Yapılan oylamada, Meclis 1. Başkan Vekili Hüseyin Ercan olurken, Meclis 2. Başkan Vekili Emel Daşıkan seçildi. İmar Komisyonu;na, CHP;li Şeref Tekin ve Şadi Kök ile AK Parti;li Muhsin Oymak, Plan Bütçe Komisyonu;na CHP;li Süleyman Telli ve Sefa Keysan ile Ak Partili Aytekin Sami Özen seçildi.
Meclis Katip üyeliklerine CHP;li Sefa Keysan ve Hüseyin Ercan seçilirken, Meclis Daimi Encümen Üyeleri olarak da CHP;li Süleyman Telli ve Şeref Tekin getirildi.
CHP İlçe Başkanı Ömer Alev, gazetecilere yaptığı açıklamada, ;;Meclis üyelerinin tamamına yakını CHP;ye haksızlık yapıldığı görüşünde olduğunu organ seçimlerindeki sonuçlarla gösterdi. Organ seçimlerinde belediye başkanı yalnız kaldı;; dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER