banner249

Zolan’dan Merkezefendi’ye müjde

Yerel seçimlere az bir süre kala kent merkezinde düzenlenen mahalle toplantılarında vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Zolan, Çakmak Mahallesi’nde düzenlenen buluşmaya müjdelerle gitti.

Zolan’dan Merkezefendi’ye müjde
banner240

Çakmak Mahallesi’nde AK Parti Merkezefendi İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen toplantıya AK Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Zolan, AK Parti Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Muhammet Subaşıoğlu, AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ahmet Kayhan ve çok sayıda mahalleli katıldı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği mahalle toplantısında konuşan Osman Zolan, Denizli Büyükşehir Belediyesi için 222 Dev Proje hazırladıklarını, ayrıca Merkezefendi için de Muhammet Subaşıoğlu ile birlikte 121 Dev Proje oluşturduklarını anlattı. 


MERKEZEFENDİ’YE DEV PROJELER KAZANDIRACAĞIZ
Kent merkezinde hayata geçirecekleri pek çok projenin Merkezefendi’yi daha güzel bir geleceğe taşıyacağının altını çizen AK Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Zolan, hedeflerinin büyük olduğunu söyledi. Bu hedeflerine ulaşabilmek için AK Parti Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Muhammet Subaşıoğlu ile şimdiden çalışmalara başladıklarını belirten Zolan, şunları söyledi: “Delikliçınar Yer Altı Otoparkı, Oto Galericiler Sitesi, Amatör Sporlar Kompleksi, Türk Tarihi Müzesi, İlbade-Kumtepe Sosyal Tesisleri, 4. Sanayi Sitesi, Gümüşler Akçeşme Köprülü Kavşağı, Sanayi Bağlantı Köprüsü, Gümüşler Yaya Üst Geçidi, yeni trafik eğitim parkları, Yenişehir Kent Ormanı, Göktepe Seyir Terası ve daha pek çok dev projemizi Merkezefendi ilçemizde hayata geçireceğiz. Merkezefendi, yüksek yaşam kalitesi ile Türkiye’ye örnek bir kent olacak. Tüm hedeflerimize yine sizlerle birlikte ulaşacağız. Bu noktada Muhammet Subaşıoğlu kardeşimin sözünü bizim sözümüz gibi bilin.” 

BOŞ VAATLERLE DEĞİL, DEV PROJELERLE GELİYORUZ
AK Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Zolan’la birlikte bugüne kadar kimsenin yapamadığını yaparak, Merkezefendi için 121 Dev Proje hazırladıklarının altını çizen AK Parti Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Muhammet Subaşıoğlu, şunları kaydetti: “Merkezefendimiz hayata geçireceğimiz dev projelerin ardından Türkiye’ye örnek bir ilçe olacak. Çünkü sizler her şeyin en iyisine, en güzeline, en kalitelisine layıksınız. Biz de sizlere hizmet etmek için yola çıktık. Bu yolda da boş vaatlerle değil, dev projelerle geliyoruz. Bizim için siyaset millete hizmet etme sanatıdır. Biz siyaseti ahlaklı bir merci olarak görüp, bu düşünceyle yürüyoruz. Biz söz verirsek ne pahasına olursa olsun yerine getiririz. Merkezefendimiz için de sizlere 121 Dev Proje sözünü veriyoruz. Bu projelerin çok daha fazlası olacak, eksiği asla olmayacak.”

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER