banner249

Bir aile dramı

Aydın’ın Bozdoğan İlçesi’nde yaşayan 42 yaşındaki Ahmet Boykan, yakalandığı amansız hastalıktan kurtulabilmek için yetkililerden yardım bekliyor

Bir aile dramı
banner240

İki yıl diş ağrısı diye gittiği hastanede kanser olduğunu öğrenen Boykan, tedavisi için traktörünü ve hayvanlarını sattı. Satacak bir şeyi kalmayan çaresiz çiftçi, 2 yıldır devam eden tedavisini sürdürebilmek ve sağlığına kavuşabilmek için yetkililerden yardım bekliyor. 


Edinilen bilgiye göre; Bozdoğan’a bağlı Kazandere Köyü’nde ikamet eden Ahmet Boykan (42) iki yıl önce diş rahatsızlığı nedeniyle gittiği hastanede Ağız İçi Kanseri olduğunu öğrendi. Yaklaşık bir yıldan bu yana yatalak olan Ahmet Boykan’ın eşi Gülizar Boykan “iki çocuğumuz var. Biri lise, diğeri ortaokula gidiyor. Eşimin tedavisi için önce traktörü, daha sonra birkaç büyükbaş hayvanımızı sattık. Tedavi ve ilaç giderlerinin üstesinden gelemeyince hayırsever kişiler yardım ederek eşimi sosyal güvenceye kavuşturdular. Eşime, ışın ve kemoterapi uygulandı. Ancak tekrar tedavi ettirmek için maddi gücümüz yok. Eşim özel mama ile besleniyor. İlgililerin desteğini bekliyoruz” dedi. 

Fırsat buldukça gündeliğe giderek, evin bazı ihtiyaçlarını karşılamaya çalıştığını belirten Gülizar Boykan, “İlgilerini esirgemeyen Bozdoğan Kaymakamlığı’na teşekkür ediyorum. Ancak eşimi tedavi ettirecek gücümüz kalmadı” diye konuştu. Yaklaşık bir yılda 95 kilodan 40 kiloya düşen Ahmet Boykan, çocukları için yaşamak istediğini belirterek yetkilerden ve hayırseverlerden yardım istedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER