banner249

Zolan’dan bir ilk daha!

222 Dev projeyle birçok alanda ilkleri hedefleyen AK Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Zolan, Sivil Toplum Kuruluşları’nı (STK) tek bir çatı altında toplayacak olan STK Merkezi ile bir ilke daha imza atacak.

Zolan’dan bir ilk daha!
banner240

Denizli Belediye Başkanı ve AK Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Zolan, Denizli’de ilkleri gerçekleştirmeyi hedefledikleri hizmet yolculuğuna durmaksızın devam ediyor. 222 dev projeyle yine Denizli halkını ilklerle buluşturmaya devam edecek olan Başkan Osman Zolan, projeleri arasında bir ilke de sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte imza atacak. 


TÜM STK’LAR BURADA TOPLANACAK 
Sivil toplum kuruluşlarının önemini çok iyi bildiklerini ve bu kapsamda hareket ettiklerinin altını çizen Zolan, sınırlı imkanlarla hizmet etme mücadelesi içinde bulunan sivil toplum kuruluşlarına yönelik çok kapsamlı bir STK Merkezi kuracaklarını müjdeledi. 

Böyle bir çalışmanın Türkiye’de ilk olacağını da hatırlatan Zolan, “Bizler sivil toplum kuruluşlarımızın önemini ve sorunlarını yakından biliyoruz. Bugüne kadar bizden destek isteyen sivil toplum kuruluşlarımıza mümkün olduğunca destek olduk. Ancak onlara daha faydalı olabilmek adına STK Merkezi oluşturmayı düşündük. Bu Merkez’de, sivil toplum kuruluşlarımızı daha modern ve daha kullanışlı bir çatıda toparlamış olacağız” dedi. 

STK’LAR KİRADAN KURTULACAK 
STK Merkezi’ni, Gazi Bulvarı’ndaki Kapalı Spor Salonu’nun bulunduğu alana yapacaklarını dile getiren Zolan, Merkez hakkında bazı detaylar verdi. Bu Merkez’de bulunan STK’lardan kira almayacaklarının da altını çizen Zolan, “Üyelerinden topladıkları aidatlarla ve bağışlarla ayakta durmaya çalışan STK’larımız, kuracağımız bu Merkez’de artık kira, toplantı salonu gibi sorunlarından kurtulacaklar. Yapılacak olan Merkez’de, sunumların ve geniş kapsamlı toplantı organizasyonlarının gerçekleştirilebileceği bir de toplantı salonu olacak” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER