banner249

Amerikan Sağlık Koleji Denizli;de açılıyor

geleceğin kaliteli sağlık personelini yetiştiren ve tüm avrupa’da mesleğini yapabilme belgesini vererek fark yaratan denizli amerikan sağlık koleji ön kayıtlarına başladı.

Amerikan Sağlık Koleji Denizli;de açılıyor
banner240
Denizli Amerikan Sağlık Koleji ön kayıtlarına başladı. Konu hakkında bilgi veren Denizli Amerikan Sağlık Koleji Yöneticisi Murat Tepe, “Denizli’ye Dünya’nın en köklü eğitim kuruluşlarından biri olan Amerikan Sağlık Koleji’ni kazandırmanın haklı gurur ve heyecanını yaşıyoruz.

Sağlık alanında kendini geliştirmek isteyen her öğrenciye 2013-2014 eğitim ve öğretim yılında kapılarımızı açıyoruz. Biliyoruz ki Denizli halkı ve öğrencileri her şeyin en iyisine layıktır. Biz de bu bilinçle kurumumuzu sizlerin hizmetine sunuyoruz” dedi.

“YURTDIŞINDA EĞİTİM İMKANI SAĞLIYORUZ”
Amerikan Sağlık Koleji’nde öğrencilerin ileri düzeyde İngilizce öğrenebileceklerini kaydeden Tepe, “Her öğrencimize sınırsız kullanabileceği iki adet internet sitesi üyeliği hediye ediyoruz.

Dileyen öğrencilerimiz eğitimlerinin sonunda anlaşmalı olduğumuz ABD’de sektörümüzle birebir bağlantılı üniversitelerde eğitim alma hakkını sınavsız elde eder. Bu okulumuzun en büyük avantajlarından birisidir” diye konuştu.








Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER