banner249

Denizli Belediyesi’nden 60 bin öğrenciye eğitim kartı

denizli belediyesi, eğitimde bir ilki gerçekleştirdi. belediye başkanı osman zolan, söz konusu eğitim olduğunda her türlü desteği verdiklerini belirterek, “60 bin öğrencimize eğitim kartı verdik. bu sayede tüm öğrencilerimiz nerede olurlarsa olsunlar istedikleri anda ders yapabilecekler” dedi.

Denizli Belediyesi’nden 60 bin öğrenciye eğitim kartı
banner240
Başkan Zolan, Encümen Salonu’nda düzenlediği ‘Eğitim Kartı’ tanıtım toplantısına İl Milli Eğitim Müdürü Sebahattin Akgül, Belediye Başkan Yardımcısı Şamil Çınar, Kültür İşlerinden Sorumlu Müdür Hüdaverdi Otaklı ve öğrenciler katıldı.

Zolan, gençlere eğitim anlamın destek vermeye devam ettiklerini belirterek, “Eğitim sadece bir kişiye yada bir kuruma bırakılmayacak kadar önemli. İstiyoruz ki tüm kurumlar eğitime destek versin. Gençlerimizin diğer ülkelerin gençleriyle aynı imkanı alsın. Denizli Belediyesi olarak birçok okul inşa ettik. Burslar verdik. Denizlide bir ilki gerçekleştireceğiz. Geçtiğimiz günlerde yapılan sınavda üçüncü olduk. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Biz bu başarıdan önce birincilik, ikincilik ve onunculuklar gördük. İnternet tabanlı eğitim kart vermeye başladık. Bu vesile ile öğrencilerimiz 100 bin soruya ulaşacak. Sadece soru değil konu anlatımlı ile ilgili bilgiler de yer alacak. Bu da sadece öğrenci değil öğretmenlerimiz de faydalanacak. Hangi öğrenci ne kadar soru çözmüş bunu göreceğiz. Türkiye’de denemeler noktasında önemli bir çalışma olacak. Bu soru bankalarına istedikleri saatte ulaşabilecek. Bu kartı 1, 5 yıl yani Eylül 2014’e kadar kullanabilecekler. Amaca uygun kullanıldığında başarıya büyük katkısı olacak. 60 bin öğrenciye bu imkanı sunacağız.

Denizli İl Milli Eğitim Müdürü Sebahattin Akgül de, Denizli’de eğitim öğretim hizmetleri anlamında 186 bin öğrenciye eğitim hizmeti verdiklerini belirterek, “İmkan ve fırsat eşitliğini yerine getirmemiz için toplumun tüm kesimleriyle işbirliği yapmamız gerekiyor. Birçok ilde çalıştım ama Denizli gibi Avrupai bir il görmedim. Belediye eğitime çok büyük destek veriyor. 5 sınıftan 12 sınıfa kadar olan öğrenciler her izlediğinde bilgi birikimini daha da artıracak. Tüm öğrencilerimize hayırlı olsun” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER