banner249

Yüz Haber Pamukkaleye TV’ye konuk oldu

Yüz Haber İmtiyaz Sahibi Bilal Kırboğa ve Erol Uçkan, Pamukkale TV’de Cennet Şayan’ın ‘Gündem’ adlı canlı yayın programına konuk oldu.

Yüz Haber Pamukkaleye TV’ye konuk oldu
banner240

Yüz Haber imtiyaz sahibi Erol Uçkan ve Bilal Kırboğa, internet medyasının geldiği son durumu ve Yüz Haber’in yarın düzenleyeceği 3. Kuruluş yıl dönümü etkinliğini Pamukkale TV ekranlarında anlattı. Denizli’nin ilk uydu kanalında yayına çıkan Uçkan ve Kırboğa, Cennet Şayan’ın hazırlayıp sunduğu ‘Gündem’ adlı canlı yayın programına konuk oldu. 


KIRBOĞA, “KAZANAN DENİZLİ OLACAK” 
Yüz Haber İmtiyaz Sahibi Bilal Kırboğa, internet medyasındaki reklam pastasının her geçen gün arttığına dikkat çekerek, “3 yıldan bu yana reklam pastasını her yıl, bir önceki yıla göre artırarak çıkardık. Bu durum internet medyasının yeni medya düzeninde gücünü artırarak yoluna devam ettiğini gösteriyor. Yüz Haber, 4 yıl sonra ulusal haber sitesi olduğunda kazanan Denizli olacak” dedi. 

Yüz Haber İmtiyaz Sahibi Erol Uçkan da, internet medyasına olan ilginin her geçen gün arttığına dikkat çekerek, “Dünya artık haberi internet medyası üzerinden takip ediyor. Yüz Haber’i günlük ortalama 10 bin kişi ziyaret ediyor. İnternet medyasının güçlü olduğu gibi önemli sorunları da var. En büyük sorunu şüphesiz basın kanununa tabi olmamasıdır. Bu sorunun çözümü için Denizli’de İnternet Medyası Derneği’ni kurduk ve çalışmalara başladık. İnşallah bu kanunu önümüzdeki süreçte yani en kısa sürede çıkartırız” dedi. 

Uçkan, Yüz Haber’in her yıl geleneksel hale getirdiği dayanışma yemeğinin de yarın saat 19.00’da Dedeman Park Otel’de olduğunu hatırlatarak, tüm meslektaşlarını davet etti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER