banner249

Doğru adrestesiniz

Ülkemizin en önemli mesleki açıklarından birini kapatmak, sağlık sektöründe çalışmak isteyen gençleri en iyi şekilde yetiştirmek amacıyla kurulan Özel Amerikan Kültür Sağlık Koleji, çocuğu sağlık çalışanı olmak isteyen aileler için en doğru adres…

Doğru adrestesiniz
banner240

27 Ağustos 2013 tarihinde yasal izinleri alarak 16 Eylül 2013 tarihinde eğitime açılan Özel Amerikan Kültür Sağlık Koleji, 4 bin metre kare arazi üzerinde, 3 bin 800 metrekarelik kapalı alan, 2 bin 500 metrekarelik açık alan ve modern bir kapalı spor salonuna sahip binasında geleceğin sağlıkçılarını yetiştiriyor. 


96 hemşire, 22 ATT olmak üzere 118 öğrenci kapasiteli Özel Amerikan Kültür Sağlık Koleji müdür Nurettin Sert, Genel Koordinatör Baki Bağadır yönetiminde eğitim veriyor. Kolejin tanıtımı amacıyla dün okul binasında düzenlenen toplantıda Müdür Nurettin Sert ve Genel Koordinatör Baki Bağadır, basın mensuplarına okul binasını gezdirirken aynı zamanda verdikleri eğitimin kalitesinden de bahsetti. 

24 kişilik modern sınıflarda öğrenci takip sistemi ile verilen eğitimler sadece ders saatleri ile sınırlı kalmıyor. Okul sonrasında yapılan ders çalışma saatleri öğrencilerin mesleklerinde daha başarılı olmalarını hedefliyor. 

Okul Müdürü Nurettin Sert, alanlarında uzman 20 tam zamanlı öğretmen ile öğrencilere mesleki İngilizce, üst sınıflarda ise ikinci yabancı dil eğitimi verildiğini ayrıca okullarında eğitim alan öğrencilerin Amerika’da sınavsız okuyabilme imkanı olurken, Avrupa’da çalışma belgesine de hak kazanacaklarının altını çizdi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER