banner249

Vali Demir, ilk 500’e girenleri kutladı

denizli valisi abdülkadir demir, istanbul sanayi odası (iso) tarafından gerçekleştirilen 2011 yılı 500 büyük firma sıralamasında, denizli'den listeye giren firmaları kutladı.

Vali Demir, ilk 500’e girenleri kutladı
banner240
İSO tarafından açıklanan 500 büyük firma arasına Denizli;den 12 firma girdi. Denizli Valisi Abdülkadir Demir, sıralamada yer alan firmalara Denizli sanayisine sağlamış oldukları istihdam ve ülke ihracatına yapmış oldukları önemli katkılardan dolayı teşekkür etti. Vali Demir, sıralamaya giren firmalara gönderdiği teşekkür plaketinde, "İstanbul Sanayi Odası tarafından açıklanan Türkiye;nin ilk 500 Büyük Sanayi Kuruluşu arasına girmenizden dolayı Denizli adına büyük bir memnuniyet ve gurur duyduk. Denizli;miz ve ülkemiz ekonomisine, istihdamına yapmış olduğunuz çok önemli katkılardan dolayı Denizlili sanayicilerimizi ve çalışanlarını tebrik eder, bundan sonra da başarılı çalışmalarının artarak devam edeceği inancıyla en kalbi duygularımla şükranlarımı sunarım" ifadelerine yer verdi.

İSO tarafından açıklanan ilk 500 firma arasındaki Denizlili firmalar şunlar, Er-Bakır Elektrolitik Bakır Mamülleri A.Ş, Abalıoğlu Yem Soya ve Tekstil Sanayi A.Ş., Kocaer Haddecilik San. ve Tic. A.Ş., Nexans Türkiye End. ve Tic. A.Ş., Menderes Tekstil San. ve Tic. A.Ş., Kardemir Haddecilik ve Elektrik Üretim San. Tic. Ltd. Şti., Dentaş Ambalaj ve Kağıt Sanayi A.Ş., Aynes Gıda San. ve Tic. A.Ş., Pamukkale Kablo San. ve Tic. A.Ş., Denizli Çimento Sanayii T.A.Ş.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER