banner249

Yurtseven, “Kafasına vurmayın yüzüne vurun”

chp denizli merkez ilçe başkanı Ömer yurtseven, ak parti denizli milletvekili nihat zeybekci’nin sahibi olduğu işyerinin önündeki kaldırıma ‘egzoz ölçüm istasyonu’ kurarak kaldırımı işgal ettiğini söyledi. yurtseven, “biz sayın zeybekci gibi kaldırıma park edenlerin camlarını kırın demiyoruz. biz halkımıza bu rezaleti sayın zeybekci’nin yüzüne vursun istiyoruz” dedi.

Yurtseven, “Kafasına vurmayın yüzüne vurun”
banner240
CHP Denizli Merkez İlçe Başkanı Ömer Yurtseven, ‘Kaldırımlara park eden araçların camlarını kırın’ diyen Ak Parti Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci’nin kendisine ait işyerinin önündeki kaldırıma Egzoz ölçüm istasyonu kurarak işgal ettiğini belirterek, “Sayın Zeybekci’yi gördüğünüz yerde kafasını kırmayın ama bu rezaleti yüzüne vurun’’ diye seslendi.

Milletvekili Zeybekci’nin sahibi olduğu işyerinin yanında basın açıklaması yapan Yurtseven, Belediye başkanlığı yapmış bir milletvekilinin topluma örnek olması gerekirken kuralları hiçe saymasının ayıp olduğunu söyledi. Yurtseven, Belediye Başkanı Osman Zolan’ı da kaldırım işgaline göz yummakla suçladı.

Kaldırım işgalinin aylardır sürdüğünü ifade eden Yurtseven, konuyu vatandaşların ihbarı üzerine öğrendiklerini kaydederek şunları söyledi, “Milletvekili Zeybekçi suçüstü yakalanmıştır. İleride gafları ve vurdulu kırdılı açıklamalarıyla anılacak olan Nihat beyin unvanlarına bundan sonra ‘işgalci milletvekili’ lakabı da eklenecektir. Kamuya ait bir kaldırımı, yayaların geçişine engel olacak şekilde ticari çıkarı için kullanan milletvekilini protesto ediyoruz.’’

Denizli Belediyesi’ni milletvekilinin kaldırım işgaline seyirci kalmakla suçlayan Yurtseven, “Başkan Zolan’a sormak istiyorum. Bu kaldırım işgali karşısında bugüne kadar ne yapıldı. Bu olaya göz mu yumdunuz yoksa herhangi bir yasal işlem uyguladınız mı. Yaptıysanız bir ceza kestiniz mi. Olayı bildiğiniz halde AKP’li vekili korumayı mı tercih ettiniz. Denizli Belediyesi’nin yasak ve yönetmelikleri yandaş için ayrı vatandaş için ayrı mı uygulanıyor. Son olarak kaldırım işgalini ihbar ve şikayet ediyoruz.Bu aşamadan sonra nasıl bir işlem uygulayacaksınız.’’

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER