banner249

Türkiye Ralli Şampiyonası;nda heyecan başladı

türkiye otomobil sporları federasyonu başkanı demir berberoğlu, "katılımı artırmak için aldığımız önlemlerin sonuçlarını yavaş yavaş alıyoruz" dedi.

Türkiye Ralli Şampiyonası;nda heyecan başladı
banner240
Berberoğlu, Ege Rallisi ile 2013 Türkiye Ralli Şampiyonası;nın startını verdiklerini, yarışın her zamanki gibi çok güzel geçtiğini söyledi. İzmir;deki ralliye 65 aracın katıldığını kaydeden Berberoğlu, "İzmir;de uluslararası standartta asfalt parkurumuz var. Yarışmacı arkadaşlar kendilerini gösterdi. Her kategoride burun buruna bir yarış izledik. Birinciler çok az saniye farklarla belli oldu" dedi.

KATILIM DAHA DA ARTACAK

Berberoğlu, İzmir Ülkü Yarış Pisti;nin gelecek hafta da Türkiye Pist Şampiyonası;nın ilk ayağına ev sahipliği yapacağını belirterek, şöyle konuştu, "Yeni yıl heyecanlı başladı.

Bu heyecanı bütün yıla yayabileceğimizi düşünüyorum. Başarılı bir sezon geçeceğine inanıyorum. Katılımı artırmak için aldığımız önlemlerin sonuçlarını yavaş yavaş alıyoruz. Ege Rallisi;nde 69 numaralı araba vardı. Bu kapı numarasını en son 1979;daki Türkiye Ralli;sinde görmüştüm. Bu kıvanç verici bir şey. Daha büyük bir kalabalığa ulaşacağımızı düşünüyorum."

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER