banner249

110 hükümlüye evlilik anlatıldı

muğla'da hükümlülere "evlilik öncesi eğitimi" verildi.

110 hükümlüye evlilik anlatıldı
banner240
Muğla Açık Ceza İnfaz Kurumunda kalan hükümlülere Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından "Evlilikte iletişim ve yaşam becerileri", "Evlilik ve sağlık" ile "Hukuk" konularında eğitim verildi.

Programın açılışında konuşan Muğla Vali Yardımcısı Mestan Yayman, aile hayatının toplumdaki öneminden bahsederek, boşanmaların yakından uzağa bütün toplumu olumsuz etkilediğini, toplumda tamiri güç yaralar açtığını belirtti.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ali Akkuzu ise aile ve sosyal hizmetler konusundaki çalışmalar ile yapılan eğitimler hakkında katılımcılara bilgi verdi. Muğla Açık Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Metin Akkaya da aile ve evlilik kurumunun öneminden bahsederek eğitimin verilmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

Programa Muğla Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim Akbaş, Cumhuriyet Savcısı Altan Ünlü, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcıları Vedat Tunç ve Akın Sönmez ile eğiticiler uzman Esra Dilek Köroğlu, Dr. Hasan Akpınar, psikolog Semra Karaağaçlı ve 110 hükümlü katıldı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER