banner249

Tavas Birlik Spor’a Kalespor çelmesi

denizli 1. amatör küme c grubu namağlup lider tavas birlik spor 20 maçlık yenilmezlik unvanını, kalespor son verdi.

Tavas Birlik Spor’a Kalespor çelmesi
banner240
Play-off ikinci maçlarında Zafer Katrancı stadyumunda Kalespor ile Tavas Birlik Spor karşı karşıya geldi. Maçın başlamasının ardından Birlik spor ilk atağıyla 0-1 öne geçti. Golün şokunu atlatan Kalesporlu futbolcular ataklarını sıklaştırmaya başladı. 10. dakikada sağ kanattan gelişen Kalespor hücumunda İsmail Kongur’un ortasını Onur Saydam gol ile süsledi 1-1. Yediği golün etkisinde kalan Tavas Birlik Sporlu oyuncular telaşa kapılınca Kalespor ceza sahası dışında frikik kazandı. Topun başına geçen İsmail Kongur şık bir gol ile takımını öne geçirdi 2-1. Oyun disiplininden kopmayan Kalesporlu oyuncular ilk yarının sonlarına doğru Onur Saydam’ın ayağından bir gol bularak devreyi rahat bir şekilde kapattı 3-1.

İkinci yarıya baskılı bir şekilde başlayan Tavas Birlik Spor 46. dakikada skoru 3-2’ye getirdi. Kalesporlu futbolcular ilerleyen dakikalarda ataklarını sıklaştırarak, Tavas Birlik Spor sahasına oyunu yıkarak, sayısız gol fırsatlarını cömertçe harcadı. Oyunun son dakikalarında yine sağ kanattan gelen organize atakta Oğuzhan’ın ortasında Said’in akıl dolu vuruşuyla skoru belirledi 4-2.

Maç sonunda konuşan Kalespor Teknik Heyet Ali Sayıntürk ve Mahmut Ayhan yaptığı açıklama da “Zorlu bir maçtan galip çıktığımız için mutluyuz. Play-off grup ilk maçında aldığımız hesapta olmayan mağlubiyet futbolcularımızın ve teknik heyetin moralini düşürse de Tavas maçı bizim için dönüm noktasıydı. Futbolcularımızla bilinçli bir şekilde hazırlandıkları maçta alınlarının akıyla çıktılar ve aslanlar gibi mücadele ederek play-off’ta iddialı olduklarını gösterdiler. Bu maçı unutup önümüzdeki Çardak Maçının hazırlıklarını başlayacağız. Bu galibiyeti maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen Kale Belediye Başkanımız İsmail Yarımca’yı hediye ediyoruz” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER