banner249

Türk Yıldızlarını izlemek için her şey ücretsiz

22 nisan pazar günü pamukkale'de gösteri yapacak olan türk yıldızları'nın gösterisini vatandaşların izleyebilmesi için, pamukkale'ye girişlerin ücretsiz olacağı bildirildi.

Türk Yıldızlarını izlemek için her şey ücretsiz
banner240
Denizli Valisi Abdülkadir Demir, 22 Nisan 2012 Pazar günü saat 12.00;de Türk Hava Kuvvetleri Akrobasi Timi ;;Türk Yıldızları;nın Pamukkale semalarında gösteri yapacağını söyledi.

Türk Hava Kuvvetleri tarafından yapılan müracaatın ardından gösteri yapılacak alan olarak Pamukkale;nin belirlendiğini belirten Demir, ;;Gösteri günü Pamukkale;ye giriş ücretsiz olacak. Biz bütün vatandaşlarımızı aileleriyle bu gösteriye davet ediyoruz. Vatandaşlarımız buraya kendi araçlarıyla da gelebilir. Kuzey kapısında araçlarını park edip travertenlere yürüyerek gelebilecekler. Akrobasi uçuşlarını gerçekleştirilen pilotlarımızla Pamukkale;yi aynı kare içerisinde görebileceğiz. Tarihi bir gün yaşayacağız;; dedi.
Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan ise pazar günü şehrin belli noktalarından Pamukkale;ye ücretsiz otobüs kaldıracaklarını kaydetti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER