banner249

Bir acayip eylem!

denizli'de eğitim bir-sen üyeleri, taleplerini dile getirmek için yaptıkları eylemde bordrolarını yaktı. sendikalıların acemice attığı sloganlar, hem gazetecileri hem kendilerini güldürdü.

Bir acayip eylem!
banner240
Eğitim Bir-Sen üyesi yaklaşık 50 kişi, eğitim çalışanlarının emeğinin karşılığını alamadığı gerekçesiyle eylem yaptı. Delikliçınar Meydanı;nda toplanan sendika üyeleri, ellerinde bayraklar ve dövizlerle hükümete çağrıda bulundu. Sloganlarla başlayan eylemde polis güvenlik önlemleri alırken, basın açıklaması sırasında ilginç görüntüler ortaya çıktı. Basın açıklamasını okumak için megafonu eline alan Eğitim Bir-Sen Denizli Şube Başkanı Ahmet Sert;in konuşmasına yanlış yerden başlayınca "Arkadaşlar yanlış oldu, baştan alıyoruz" sözleri yanındakileri güldürdü.

EZAN ARASI AÇIKLAMA
Basın açıklaması öncesi sendika üyeleri ise maaş bordrolarını yaktılar. Şube Başkanı Ahmet Sert basın açıklamasını okumaya yeniden başlayacağı sırada ezan okunmaya başlandı. Sert, çareyi basın açıklamasını ezan arasında bölüm bölüm okumakta buldu. Seslerini duyurmak için toplandıklarını belirten Sert, "Eğitim çalışanlarının emeğinin karşılığını alamadığını hatırlatmak ve eşit işe eşit ücret düzenlemesinde ;sizin muadilinizi bulamadık, onun için dışarıda kaldınız; diyen hükümet yetkililerine biz buradayız ve ülkenin en önemli işini yapıyoruz demek için buradayız" diye konuştu.

İlginç görüntülerin ortaya çıktığı eylem, basın açıklamasının ardından olaysız şekilde sona erdi. Eğitim Bir-Sen Şube Başkanı Ahmet Sert, eylemde ortaya çıkan ilginç görüntülerle ilgili olarak, "Biz acemi değil, gayet ustayız da katılanlar biraz acemi. Yoksa bizim İstanbul;dan beri eylem yapmışlığımız var. Biz bu eylemi profesyonelce yapmadık" dedi

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER