banner249

PAÜ’lü öğrenci Romanya’da klip çekti

Pamukkale Üniversitesi öğrencisi Mustafa Karabulut, Erasmus kapsamında gittiği Romanya’da kanserden ölen arkadaşı anısına “Aman” adlı klip çekti. Karabulut, “Amacım klip sonuna yazacağım güzel bir cümleyle onu motive etmekti ama geç kaldım” dedi.

PAÜ’lü öğrenci Romanya’da klip çekti
banner240

Erasmus kapsamında yaklaşık 8 ay önce Romanya’ya giden Pamukkale Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü son sınıf öğrencisi Mustafa Karabulut, “Aman” adlı klibiyle sosyal medyada ilgi odağı oldu. Romen yönetmen Alex Carlan’ın yönettiği, sözü kendine müziği ise Ceyhun Emre’ye ait olan klibin çekimleri 20 gün sürdü. Kliplerinde Mustie adını kullanan Karabulut’un yeni klibi PAÜ öğrencileri tarafından çok beğenildi. 


KANSERDEN HAYATINI KAYBEDEN BARIŞ ANISINA
Klip ile ilgili bilgi veren Mustafa Karabulut, “Daha önce Denizli’de bir klip çalışmam oldu. ‘Çok kindarım’ adlı klipte oynayanların neredeyse tamamı Pamukkale Üniversitesi öğrencisiydi. İkinci klibimi ise yakın zamanda kanser nedeniyle hayatını kaybeden arkadaşım Barış Demir anısına çektim. Yaklaşık 6 yıldır çok sıkı bir dostluğumuz vardı.

Bu kanser illeti ona genç yaşta bulaştı. 25 yaşında kaybettim güzel kardeşimi. Asıl amacım ona kemoterapi sırasındayken klibi izletip, klip sonuna yazacağım güzel bir cümleyle onu motivasyon etmekti ama geç kaldım ve bir ay önce onu kaybettik” dedi. Klip linki : //www.youtube.com/watch?v=u22CpmCw1tw&noredirect=1

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER