banner249

Gençlere iş fırsatı!

Denizli Tekstil ve Giyim Sanayicileri Derneği ‘’II. Kariyer Günleri’’ 5 Haziran günü DENİB de düzenlenecek.

Gençlere iş fırsatı!
banner240

DETGİS, Tekstil sektöründe kalifiye eleman yetiştirilmesi ve ilgili bölüm mezunu öğrencilerin doğru yerde iş hayatına başlamasına katkıda bulunmak amacıyla kariyer günleri gerçekleştirecek. Denizli İhracatçılar Birliği (DENİB) fuayesinde gerçekleştirilecek. 


Kariyer Günlerine, dernek üyesi firmalar katılım sağlayarak, mezun olacak ve iş hayatına yeni başlayacak gençler ile staj yapmak isteyen öğrencileri firma yetkilileri ile bir araya getirecek. İl genelinden her kesiminde iş başvurusu yapabileceği program 5 Haziran 2014 Perşembe günü saat 12:30 – 17:00 arasında yapılacak. 

Gerçekleştirdiği tüm organizasyon ve toplantılarda sektörün geleceği adına önemli adımlar atan DETGİS, istihdam sorunu konusunda da önemli projelere imza atıyor. Üniversite Sanayi iş birliği projesini ‘’Üniversite Sanayi Kardeşliği’ ne dönüştüren dernek, ayrıca meslek liseleri öğrencilerini de okullarında ziyaret ederek sektör hakkında doğru bilgileri aktarıyor. 

Öğrencilerin giyim üretim teknolojisi bölümü tercihlerin de sektörel kapsamda, bütün sorularına cevap bulduğu ziyaretlerin olumlu yansımaları, bölümü tercih eden öğrenci sayısının artışıyla da meyvelerini veriyor. 

Gençlerin hayal edebilmesi ve geleceği şekillendirebilmesi bakımından önem arz eden bu projelerin yapılacak kariyer günleri ile de taçlandırılması, başlanan işin doğru sonuçlandırılması anlamı taşıyor. DENİB de düzenlenecek kariyer günleri, gençlerin iş hayatına ilk adımlarını doğru atmalarına, çalışanların iş değişikliği tercihlerini kullanabilmelerine ve işverenlerin istihdam ihtiyacına destek amacıyla gerçekleştiriliyor.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER