banner249

CHP’de gençlik kolları görevden alındı

Cumhuriyet Halk Partisi Kuşadası Gençlik Kolu Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleri görevden alındı.

CHP’de gençlik kolları görevden alındı
banner240

Kemal Cesur, genel merkez tarafından yeniden gençlik kolu başkanlığına atanırken, yönetim kurulu üyeleri ise değiştirildi. Görevden alınanlar arasında CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan’ın damadı Avukat Umut Yaşar’ın yer alması dikkat çekti. Kuşadası CHP gençlik kollarındaki ilginç görevden alma ve akabinde gerçekleşen atamalar siyasi kulislerde büyük yankı uyandırdı. 


CHP’de iki yıl önce seçimle göreve gelen Türker Uygur’un yerel seçimlere kısa bir süre kalan gençlik kolu başkanlığı ve CHP’den istifa etmesiyle boşalan CHP Kuşadası Gençlik Kolu başkanlığına yönetim kurulu üyesi Kemal Cesur atanmıştı. Aradan iki ay geçmeden bu kez gençlik kolu başkanı Kemal Cesur ve yönetim kurulu üyeleri genel merkez tarafından görevden alındı. 

Bir gün sonra ise Kemal Cesur yeniden CHP Kuşadası gençlik kolu başkanlığına atanırken, yönetim kurulu üyeleri ise değiştirildi. Görevden alınan yönetim kurulu üyeleri arasında nikahı Kuşadası’nda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından kıyılan CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan’ın damadı avukat Umut Yaşar’ın bulunması dikkat çekti. 

Genel merkez tarafından ataması yapılan Kemal Cesur başkanlığındaki CHP Kuşadası Gençlik Kolları yönetim kurulunda, Mehmet Şahin, Özgür Bozyiğit, Sinem Mıkıroğlu, Tuğce Aydoğmuş, Tahsin Sağlam, Aykut Özenç, Ahmet Murat, Engin Demir, Yağmur Gülveren ve Mehmet Çakır yer alıyor.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER